NİLÜFER’DE ‘ARKEOLOJİ GÜNDEMİ’ BAŞLADI
MYSİA YOLLARI’NDA SONBAHAR YÜRÜYÜŞÜ
24.10.2025 - Cuma 17:10

Nilüfer Belediyesi’nin düzenlediği Mysia Yolları etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen hafta içi yürüyüşünde doğaseverler, 11 kilometrelik parkurda sonbaharın renklerine tanıklık etti.

Nilüfer Belediyesi’nin doğa ve kültür tutkunlarını bir araya getirdiği Mysia Yolları etkinlikleri, hafta içi yürüyüşü ile devam etti. Mysia Yolları’nın P16 - P17 Korubaşı – Maksempınar – Hasanağa parkurunda düzenlenen yürüyüşte doğa tutkunları, 11 kilometrelik güzergahta hem keyifli vakit geçirdi hem de bölgenin doğal ve kültürel zenginliklerini keşfetti.

Yürüyüş boyunca katılımcılar, bölgenin tarihçesi hakkında bilgi alırken, meşe ve çam ormanlarının arasından geçen rotada sonbaharın tüm güzelliklerini yaşadı. Yoğunlukla meşe ve çam ormanları ile dağ çileklerinin sonbahar renkleriyle bütünleştiği güzergah, yürüyüşçülere adeta görsel bir şölen sundu.
Zaman zaman çiseleyen yağmurun eşlik ettiği yürüyüşte doğaseverler, hem doğayla baş başa keyifli vakit geçirdi hem de Mysia Yolları’nda unutulmaz bir deneyim yaşadı.
Nilüfer Belediyesi’nin düzenlediği Mysia Yolları etkinlikleri, doğa ve kültür tutkunlarını farklı parkurlarda bir araya getirmeye devam edecek.


BURSALI ALİ’NİN VATMANLIK HAYALİ GERÇEKLEŞTİ
23 NİSAN’DA BAŞKANLIK KOLTUĞU ÇOCUKLARIN OLDU
BURSA BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ’NDE SÖZ ÇOCUKLARIN OLDU
MUDANYA’DAKİ YIKIMLARA VATANDAŞLAR İSYAN ETTİ
ARİF BAYRAK: “BİZİM İÇİN ASIL OLAN VATANDAŞIMIZIN ACISINA ORTAK OLMAKTIR”
10 METRELİK İSTİNAT DUVARI BİNANIN ÜZERİNE DEVRİLDİ
BURSA’DA ÇOCUKLAR PATİLİ DOSTLARLA BULUŞTU
BURSA’DA 23 NİSAN’DA TOPLU ULAŞIM ÜCRETSİZ
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2025 YILI FAALİYET RAPORU’NA ONAY
KENDİLERİNİ POLİS SAVCI OLARAK TANITAN DOLANDIRICILAR YAKALANDI
