DÜM KA RİTİM TOPLULUĞU, TÜRKİYE’NİN FARKLI NOKTALARINA RİTMİNİ TAŞIYOR

11.11.2025 - Salı 15:03

Bursa’nın Mudanya ilçesinde çalışmalarını sürdüren Düm Ka Ritim Topluluğu Master Grubu, eğitmen Kaplan Polat ve koordinatör Asuman Köseoğlu rehberliğinde faaliyetlerine devam ediyor.

Yaklaşık 50 kişilik kadrosuyla topluluk, farklı gruplara ayrılarak düzenli provalar gerçekleştiriyor. 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü dolayısıyla açıklama yapan Polat ve Köseoğlu, Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e duydukları saygı ve minneti ifade etti.

Çalışmalarıyla farklı bölgelerde de ilgi gören topluluk, çeşitli il ve ilçelerde düzenlenen etkinliklerde yer alıyor. Son dönemde yerel ve ulusal basında da adından söz ettiren Düm Ka Ritim Topluluğu, provalarına düzenli olarak devam ederken, katılımcı sayısında gün geçtikçe  artış olduğunu belirtildi.

YORUM YAZ
MUDANYA HAVA DURUMU
bosalan
BURSA HABERLERİ
Mudanya nöbetçi eczaneleri