MUDANYA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİ SAĞLIK İÇİN SEFERBER OLDULAR
HOBA'NIN KONUSU ENGELLİ BİREYLERLE EMPATİ KURMA
05.12.2025 - Cuma 17:13

HOBA projesi ile birlikte Mudanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Şükrü Çavuş Sait Eroğlu İlkokulumuzda anlamlı bir program gerçekleştirdi. Okul müdürü Zeki Özdamar ve öğretmenlerin engelli bireylerin toplumdaki yerinin güçlendirilmesi, farkındalığın artırılması ve öğrencilerimizde empati bilincinin geliştirilmesi amacıyla düzenlenen etkinlikler yoğun ilgi gördü.

Programa İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Topal ve Şube Müdürü Mehmet Ali Dursun’da katılarak öğrencilerle bir araya geldiler. Günün anlam ve önemine ilişkin yapılan konuşmalarda; engelli bireylerin eğitim, sosyal yaşam ve toplumsal hayatta karşılaştıkları engellerin kaldırılması gerektiği vurgulandı. Öğrenciler tarafından hazırlanan gösteriler ise davetliler tarafından büyük beğeni topladı.

Mudanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tüm bireylerin eşit, erişilebilir ve kapsayıcı bir eğitim ortamında yer alması için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürmekte olduğunu bildirdi.3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle, farkındalık oluşturan tüm öğrenci ve öğretmenler ile programa katkı sunan herkese teşekkür edildi.



BURSALI ALİ’NİN VATMANLIK HAYALİ GERÇEKLEŞTİ
23 NİSAN’DA BAŞKANLIK KOLTUĞU ÇOCUKLARIN OLDU
BURSA BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ’NDE SÖZ ÇOCUKLARIN OLDU
MUDANYA’DAKİ YIKIMLARA VATANDAŞLAR İSYAN ETTİ
ARİF BAYRAK: “BİZİM İÇİN ASIL OLAN VATANDAŞIMIZIN ACISINA ORTAK OLMAKTIR”
10 METRELİK İSTİNAT DUVARI BİNANIN ÜZERİNE DEVRİLDİ
BURSA’DA ÇOCUKLAR PATİLİ DOSTLARLA BULUŞTU
BURSA’DA 23 NİSAN’DA TOPLU ULAŞIM ÜCRETSİZ
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2025 YILI FAALİYET RAPORU’NA ONAY
KENDİLERİNİ POLİS SAVCI OLARAK TANITAN DOLANDIRICILAR YAKALANDI
