TİRİLYE–MUDANYA YOLUNDA KAZALAR BİTMİYOR
MUDANYA TARIM İLÇE MÜDÜRLÜĞÜ'NÜN ÜRETİCİLERLE CUMA BULUŞMASI
19.01.2026 - Pazartesi 12:43

Bursa İl Müdürlüğü ile birlikte Cuma buluşmaları kapsamında Mudanya İlçe Müdürlüğü teknik personelleriyle birlikte Yörükali mahallesinde üreticilerle bir araya gelerek bilgilendirilmelerde bulunuldu.

Bursa İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Mudanya İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen Cuma Buluşmaları kapsamında, çiftçilere yönelik bilgilendirme faaliyetleri gerçekleştirildi. Tarımsal üretimin daha planlı, verimli ve sürdürülebilir şekilde yürütülmesi amacıyla yapılan buluşmalarda, üreticilerin merak ettiği birçok konu ele alındı. Özellikle zeytin ve incirde hastalık ve zararlıları hakkında bilgilendirme çalışması yapıldı.
Mudanya İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkilileri, Cuma Buluşmaları’nın çiftçilerle birebir iletişim kurulmasına önemli katkı sağladığını vurgulayarak, bu tür bilgilendirme çalışmalarının tarımsal üretimin güçlenmesi ve sağlıklı üretimin uygulanması açısından büyük önem taşıdığını ifade ettiler. Çiftçilerin yoğun ilgi gösterdiği buluşmaların, önümüzdeki dönemlerde de ilçe genelinde devam edeceği bildirildi.



ÇINARCIK’IN SUYU SİSTEME ENTEGRE EDİLİYOR
BÜYÜKŞEHİR’DEN DERELERDE TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
ORMAN YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI
AŞURE BEREKETİ MUDANYA’YI SARDI
7 TEMMUZ 2026 SALI GÜNÜ BURSA'DA TRAFİĞE KAPATILACAK GÜZERGAHLAR
MUDANYA ZEYTİN KOOPERATİFİ'NE YENİ ORTAKLIK BAŞVURULARI BAŞLADI
MUDANYA'DA PLANLI SU KESİNTİSİ
MUDANYA'DA İKİNCİ ÇÖP KAMYONU VAKASI YİNE CAN ALDI
ÇEŞİTLİ SUÇLARDAN CEZASI BULUNAN 10 FİRARİ YAKALANDI
MUDANYA YENİ CAMİ DERNEĞİNİN AŞURE İKRAMINA BÜYÜK İLGİ VARDI
