NİHAL DALMAZGİL'İN “BİR DAHA BAK “SERGİSİ DEVLET GÜZEL SANATLAR GALERİSİNDE
HATİCE İSMAİL HAKKI KAYAN ORTAOKULU MUDANYA’MIZA HAYIRLI OLSUN.
07.02.2026 - Cumartesi 18:14
Mudanya AK Parti İlçe Başkanı Arif Bayrak, depreme dayanıksız olması nedeniyle yıkılan Hatice İsmail Hakkı Kayan Orta Okulu ile ilgili yaptığı açıklamasında 2026 yılı bütçesine alındığını açıkladı.
Haziran ayında ziyaret ederek çalışmaların en kısa sürede başlayacağını ifade ettiğimiz
24 derslikli Hatice İsmail Hakkı Kayan Ortaokulu, 2026 yatırım bütçesine alındı. İnşallah 2027 yılında evlatlarımız, modern ve donanımlı sınıflarda, güvenli ve nitelikli bir eğitim ortamına kavuşmuş olacaklar.
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, Milli Eğitim Bakanlığımızın destekleriyle ilçemize kazandırılacak bu önemli eğitim yatırımı; eğitime verdiğimiz değerin ve sürecin kararlılıkla takip edildiğinin açık bir göstergesidir.
Bu kıymetli yatırımın Mudanya’mıza kazandırılmasında emeği geçen Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin'e, Genel Başkan Vekilimiz Sayın Sayın Efkan Âlâ’ya, İl Başkanımız Sayın Davut Gürkan'a ve kıymetli milletvekillerimize teşekkür ediyorum.
Evlatlarımızın geleceği için eğitimi önceleyen bir anlayışla çalışmaya, Mudanya’mızın her yatırımının takipçisi olmaya devam edeceğiz.


MUDANYA’DA APARTMANDA ÇIKAN YANGINI MAHALLEDE PANİK YARATTI
MUHTAR DURAN GÜZELYALI’DA KADINLARI DİNLEDİ
MUHTAR ŞEREF ŞAŞ MAHALLESİNDE" DAYANIŞMAYI DİRİ TUTTUYOR"
MUDANYA’DA TARİHİ KİLİSELER SÖYLEŞİSİ DÜZENLENDİ
MUDANYA DENİZİ YENİDEN KEŞFETTİ, HOBA İLE MAVİ VATANA AÇILDI
MUDANYA’DA GIDA SEKTÖRÜNE YENİ BİR YÜZ "SUSAM KUMRU”
HALİTPAŞA MAHALLESİNDE MUHTAR BAŞARAN YOL ÇALIŞMALARINDA
MÜTAREKENİN 104. YILINDA MUDANYA’DAN BARIŞ ÇAĞRISI
MUDANYA’DA BAĞIMLILIKLA MÜCADELE SEMİNERİ
MUDANYA HÜKÜMET KONAĞI İNŞAATI BAŞLIYOR
