POLİSİN ÇOCUKLARA SANAT DESTEĞİ
HASANBEY MAHALLESİNE “SAĞLAM” ASFALT
21.10.2026 - Çarşamba 17:57
Mudanya'nın Hasanbey Mahallesi’nin yıpranan asfaltların yenilenmesi ve mahalle sakinlerine daha konforlu yollar sunmak adına yoğun bir takip süreci yürüten Mahalle Muhtarı Vezir Sağlam’ın çabaları meyvesini verdi. Muhtar Sağlam’ın girişimleriyle Mudanya Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, Selvilik Caddesi ve Bayramyeri Sokak’ta kapsamlı bir asfalt yenileme çalışması başlattı.

Uzun süredir deforme olan ve mahallelilerin ulaşımını zorlaştıran yıpranmış zemin, belediye ekiplerince tamamen kazınarak kaldırılıyor. Hazırlıkların ardından caddeler modern ve dayanıklı yeni asfaltla kaplanacak.
"Mücadelemizin Karşılığını Almanın Mutluluğunu Yaşıyoruz"
Girişimlerinin sonuca ulaşmasından ve mahalledeki dönüşümün başlamasından büyük memnuniyet duyduğunu belirten Hasanbey Mahallesi Muhtarı Vezir Sağlam, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
"Göreve geldiğimiz günden bu yana tek bir amacımız var: Hasanbey Mahallesi’ni çok daha yaşanabilir, modern ve konforlu bir yer haline getirmek. Bu doğrultuda mahallemizdeki yıpranmış yolların yenilenmesi için uzun zamandır durmaksızın, yoğun bir çaba ve takip içerisindeydik. Sürekli dile getirdiğimiz bu talebin nihayet karşılık bulması ve Selvilik Caddesi ile Bayramyeri Sokak’ta çalışmaların başlaması bizleri son derece mutlu etti. "Mahallemizin sesine kulak vererek bu önemli çalışmayı başlatan Mudanya Belediyemize, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğümüze ve sahada ter döken tüm emektar çalışanlara mahallem adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Girişimlerimiz ve mücadelemiz mahallemizin her bir sokağı hak ettiği değere kavuşana kadar devam edecek. Asfalt çalışmasının 2 gün içinde tamamlanması planlanıyor. Bu süre içinde mahalle halkımızın anlayışlı olmasını rica ediyorum. Yapılan çalışmalar tüm komşularımıza ve Hasanbey’imize hayırlı olsun." dedi.


TİRİLYE SAHİLİNDE PEYZAJ ALANI OLUŞTURULUYOR
POLİSİN ÇOCUKLARA SANAT DESTEĞİ
HASANBEY MAHALLESİNE “SAĞLAM” ASFALT
ATATÜRK’E DUYULAN SEVGİ ENGELLERİ AŞTI
MARMARABİRLİK’LE “MİNİK ŞEFLERİN ZEYTİNLİ TARİFLERİ” DEVAM EDİYOR
BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİNDEN SAHİLLERDE TEMİZLİK ÇALIŞMASI
MUDANYA BELEDİYESİNE HAYATİ TEHLİKE İHBARI
GERÇEKLEŞTİRLEN OPERASYONLARDA SİBER SUÇLARDAN 25 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
ÇAYÖNÜ'NDE ÇİFTÇİLER TARIM ARAZİLERİNİ KORUMAK İÇİN YOLU KAPATTI
MUDANYA’DA MUHTARLARIN 197. KURULUŞ GÜNÜNÜ KUTLADI
