MUDANYA BELEDİYESİ’NDE GENÇLERE İSTİHDAM MODELİ GENÇLER İŞİNİN BAŞINDA!
MARMARABİRLİK, ÜRETİCİYE SON ÖDEMELERİNİ 17 NİSAN’DA YAPACAK
25.03.2026 - Çarşamba 19:23

Marmara Zeytin Tarım Satış Kooperatifleri Birliği (Marmarabirlik), 2025-2026 iş yılı ürün alım kampanyası kapsamında ortaklarına kalan yüzde 25’lik ödemeyi 17 Nisan’da yapacak.
Birlik Yönetimi’nden yapılan açıklamaya göre, 2025-2026 ürün alım kampanyasında alınan ürün bedellerinin yüzde 50’ si 15 günlük periyotlarda ortaklara peşin olarak ödendi. Ödemelerin kalan kısmının yarısını 13 Şubat’ta ödeyen Marmarabirlik, son dilim ödemesini ise 17 Nisan Cuma günü gerçekleştirecek.
Açıklamada görüşlerine yer verilen Ali Yıldız, son dilim ile birlikte üreticiye toplam 3 milyar 440 milyon TL ödeme gerçekleştirdiklerini ifade etti.
Yıldız, “Marmarabirlik olarak üreticimizi merkeze alan güçlü ve sürdürülebilir yapımızla bir alım kampanyasını daha başarıyla tamamlamanın gururunu yaşıyoruz. Tüm zorluklara rağmen ortaklarımıza karşı sorumluluğumuzu eksiksiz yerine getirdik. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da üreticimizin emeğini koruyan, alın terinin karşılığını zamanında ve güvenle ödeyen bir anlayışla yolumuza kararlılıkla devam edeceğiz.
Önümüzdeki süreçte hayata geçireceğimiz yeni projeler ve stratejik adımlarla Marmarabirlik’i daha da ileriye taşıyacak, ortaklarımızla birlikte daha güçlü, daha bereketli ve daha sürdürülebilir bir geleceği hep birlikte inşa edeceğiz” dedi.


DALMAZGİL FIRÇASINI BU KEZ DENİZİN DERİNLİKLERİNDE KONUŞTURDU!
MUDANYA’DA HUZUR VE GÜVENLİK OPERASYONU
MUDANYA ZEYTİN KOOPERATİFİNE REKOR REKOLTE BEYANI
MUDANYA’DA HALK OTOBÜSÜ İLE OTOMOBİL ÇARPIŞTI 3 YARALI
BÜYÜKŞEHİR’DEN GENÇLERE DESTEK
MARMARABİRLİK 2026/2027 ÜRÜN ALIM KAMPANYASI BAŞLADI
SİTELER MAHALLESİNDE OTOMOBİLİN ÇARPTIĞI 2 KADIN YARALANDI
MUDANYA’DA ÇEŞİTLİ SUÇLARDAN ARANAN 5 HÜKÜMLÜ YAKALANDI
MUDANYA’DA SAĞNAK YAĞIŞ ULAŞIMI ENGELLEDİ
KAAN GÜRBÜZ’DEN BAŞKAN DALGIÇ’A SPORSUZ MUDANYA AÇIKLAMASI
