GÜNEŞİ GÖREN SAHİLE KOŞTU
BURSA’NIN DERELERİNDE TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
15.04.2026 - Çarşamba 10:27

Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, olası yağışların neden olabileceği taşkınların önüne geçmek ve Bursa’yı daha sağlıklı bir çevreye kavuşturmak amacıyla çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Bu kapsamda Yıldırım ilçesine bağlı Teferrüç ve Osmangazi ilçesine bağlı İsmetiye mahallelerinden geçen Karınca ve İsmetiye derelerinde kapsamlı bir temizlik çalışması yürütülüyor. Dere yataklarında biriken çamur, yabani ot ve çeşitli atıklar titizlikle temizlenirken, çalışmalarla su akışının sağlıklı ve düzenli şekilde sürdürülmesi, olası taşkın riskinin de önüne geçilmesi hedefleniyor.

Çalışmaların bölge halkının yaşam kalitesine önemli katkı sağlayacağını belirten Teferrüç Mahallesi Muhtarı Şükrü Taşçı, BUSKİ ekiplerine ve Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti.


GÜNEŞİ GÖREN SAHİLE KOŞTU
BURSA’NIN DERELERİNDE TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
MUDANYA’DA ENGELSİZ YAŞAM İÇİN GERÇEKLEŞTİRİLEN ÇALIŞTAYA YOĞUN İLGİ
BURSA'DA DEV EKRANDA BURSASPOR COŞKUSU!
10 TON KAÇAK MİDYE ELE GEÇİRİLDİ
BURSA BÜYÜKŞEHİR’DE BAŞKANVEKİLLİĞİNE ŞAHİN BİBA SEÇİLDİ
BURSA’DAN FİLİSTİN İÇİN GÜÇLÜ MESAJ: “BU ESARETE BOYUN EĞMEYECEĞİZ”
TÜRK POLİS TEŞKİLATININ 181. YILI KUTLANDI
MONTANIA OTEL'DEN 35 BİN LİRA KİRA AÇIKLAMASI
OSMANGAZİ BELEDİYESİNDEN ULUCAMİ AVLUSUNDA TEKBİR GETİREN GENÇLERE ÇIĞIRTKANLIK CEZASI
