MUDANYA HÜKÜMET KONAĞI'NDA İHALE GÜNÜ
BÜYÜKŞEHİR’DEN KÜLTÜRPARK’TA YEŞİLÇAM ESİNTİSİ
24.08.2026 - Pazartesi 18:44
Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Kültürpark Yeşilçam Sinema Akşamları’, Türk sinemasının sevilen klasiklerinden Süt Kardeşler filmiyle devam etti.

Büyükşehir Belediyesi Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı organizasyonuyla Kültürpark göl kenarında gerçekleştirilen etkinlikte sinemaseverler, yaz akşamı açık havada film izleme keyfi yaşadı. Yeşilçam’ın unutulmaz yapımlarından Süt Kardeşler, izleyicilere kahkaha ve nostalji dolu anlar yaşattı. Doğayla iç içe ve göl manzarası eşliğinde filmi izleyen Bursalılar, Türk sinemasının hafızalara kazınan sahnelerini büyük bir ilgiyle takip etti. Keyifli bir akşam yaşadıklarını ifade eden vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi’ne ve Başkan Vekili Şahin Biba’ya teşekkür etti.

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kültürpark Yeşilçam Sinema Akşamları, 29 Ağustos’ta Mavi Boncuk ve 5 Eylül’de Gülen Gözler filmleriyle devam edecek.



MUDANYA’DA ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NE ÖZEL SUP ETKİNLİĞİ
SAHTE AVUKAT YAKAYI ELE VERDİ
MARKETE GİREN KEDİ ETLERİN TADINA BAKTI
TİRİLYE SAHİLİNDE PEYZAJ ALANI OLUŞTURULUYOR
POLİSİN ÇOCUKLARA SANAT DESTEĞİ
HASANBEY MAHALLESİNE “SAĞLAM” ASFALT
ATATÜRK’E DUYULAN SEVGİ ENGELLERİ AŞTI
MARMARABİRLİK’LE “MİNİK ŞEFLERİN ZEYTİNLİ TARİFLERİ” DEVAM EDİYOR
BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİNDEN SAHİLLERDE TEMİZLİK ÇALIŞMASI
MUDANYA BELEDİYESİNE HAYATİ TEHLİKE İHBARI
