BARAJLARDAKİ DOLULUK TASARRUFLA DEĞERLİ
TAKLA ATAN ARAÇTAN SON ANDA ÇIKARILDI
20.03.2024 - Çarşamba 10:32
TAKLA ATAN ARAÇTAN SON ANDA ÇIKARILDI
Yörükali Mahallesi'nde yaşanan trafik kazası, mahalle sakinlerini endişelendirdi, civarda bulunan vatandaş tarafından sürücüyü zamanında çıkararak hayatını kurtardı.

Kaza, Yörükali Mahallesi Mudanya istikametine seyir halinde ilerleyen 34 DJ 2783 plakalı aracın keskin virajda direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda meydana geldi. Araç, çelik bariyerlere çarparak ters şekilde yattı. Kazayı gören bir vatandaşın yardımıyla sürücü araçtan çıkarıldı. Hava yastığının devreye girmesiyle daha büyük bir felaket önlenmiş oldu.
Olay yerine çağrılan Jandarma ekipleri, durumu kontrol altına alarak trafik akışını sağladı. Sürücünün kazayı hafif sıyrıklarla atlattığı hayai tehlikesinin bulunmadığı söylendi. Araçta maddi hasar meydana geldiği bildirildi.
Yörükali Mahallesi sakinleri, aynı noktada daha önce de benzer kazaların yaşandığını belirterek, keskin virajın sürücüler için çok tehlikeli olduğunu vurguladı. Yetkililerden bu konuyla ilgili bir çözüm bulmalarını ve önlem almalarını talep ettiler, aksi halde benzer kazaların kaçınılmaz olacağını ifade ettiler.
Kazanın ardından mahalledeki vatandaşlar bir kez daha trafik güvenliğine dikkat çekti ve acil tedbir alınmasını istediler.



MUDANYA’DA ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NE ÖZEL SUP ETKİNLİĞİ
SAHTE AVUKAT YAKAYI ELE VERDİ
MARKETE GİREN KEDİ ETLERİN TADINA BAKTI
TİRİLYE SAHİLİNDE PEYZAJ ALANI OLUŞTURULUYOR
POLİSİN ÇOCUKLARA SANAT DESTEĞİ
HASANBEY MAHALLESİNE “SAĞLAM” ASFALT
ATATÜRK’E DUYULAN SEVGİ ENGELLERİ AŞTI
MARMARABİRLİK’LE “MİNİK ŞEFLERİN ZEYTİNLİ TARİFLERİ” DEVAM EDİYOR
BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİNDEN SAHİLLERDE TEMİZLİK ÇALIŞMASI
MUDANYA BELEDİYESİNE HAYATİ TEHLİKE İHBARI
