MÜTAREKE GÜNLERİ ANILARLA YAŞANDI
YUNUSLAR MUDANYA'NIN HUZURU OLDU
08.10.2024 - Salı 17:18
Mudanya İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde yaklaşık bir yıl önce kurulan Motosikletli Polis Timleri (Yunuslar), ilçede huzur ve güven ortamının sağlanmasına büyük katkı sağladı. Suç ve suçluyla mücadelede gösterdikleri özverili çalışmalarla dikkat çeken Yunus ekipleri, olaylara hızlı müdahale ederek suçun önlenmesinde önemli rol oynadı.
Yunus ekiplerinin çalışmaları sonucunda: 158 aranan şahıs yakalandı. Uyuşturucu madde kullanan, bulunduran ve imal eden 214 kişi hakkında adli işlem yapıldı. 53 ruhsatsız tabanca ele geçirildi. 23 çalıntı motosiklet ve otomobil sahiplerine teslim edildi. Çevreye rahatsızlık veren abartı egzozlu 36 motosiklet sürücüsü hakkında trafik işlemleri yapıldı.
Sahil şeritleri, park ve bahçeler, okul çevreleri ve umuma açık işyerlerinde denetimlerini sürdüren Yunus ekipleri, halkın takdirini kazandı. İlçe Emniyet Müdürlüğü filosuna eklenen yeni araçlarla denetimlerin artarak devam edeceği bildirildi.


MUDANYA DEVLET HASTANESİNDE SAĞLIK ÇALIŞANINA YÖNELİK SALDIRIYA TEPKİ
DÜZENSİZ GÖÇ VE GÖÇMEN KAÇAKÇILIĞIYLA MÜCADELE KAPSAMINDA OPERASYONLAR DÜZENLENDİ
ÇEPNİ’DE ÇIKAN YANGIN YERLEŞİM YERLERİNE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ
MARMARABİRLİK’TE 2026/2027 SEZONU REKOLTE SÜRECİ BAŞLADI
KOOPERATİF DOLANDIRICILIĞI OPERASYONUNDA 12 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI
MUDANYA’DA TARIM BULUŞMASINDA, İNCİR, ZEYTİN VE ÜZÜMÜN GELECEĞİ TARTIŞILDI
MOTOSİKLET KAZASINDA 1 KİŞİ YARALANDI
MUDANYA’DA KORKU RAMPASINA GEÇİCİ ÇÖZÜM, SU DEPOSU CADDESİ’NDE ASFALT TIRTIKLANDI
SİTENİN GARAJINDA ÇIKAN YANGIN ENDİŞE YARATTI
MUDANYA’DA SİYAH İNCİRİN GELECEĞİ İÇİN ORTAK AKIL BULUŞMASI
