MUDANYA STADI İÇİN BEKLENEN KARAR ÇIKTI
POYRAZIN KIZLARI RAKİP TANIMIYOR
13.02.2025 - Perşembe 09:37

Mudanya’nın kızları ablalarını aratmıyor. Mudanya’da hentbola başlayan Poyrazın Kızları her yıl olduğu gibi başarıdan başarıya koşuyorlar. Okullar arası müsabakalarda Bursa şampiyonu olan Poyrazın Kızları Manisa’da oynanan grup maçlarında 1. Olarak çıkarak finallere kalma başarısını gösterdiler.

Mudanya FKM Okulu adına Yıldızlar Hentbol Türkiye Şampiyonası Yarı Finalleri’nde Bursa’da oynamayı hak kazandılar. 07-11 Şubat tarihlerinde yapılan mücadelelerde maçlarını 100. Yıl Ortaokulu (Bolu) 31-2, Aşiret Dalcı Ortaokulu (İstanbul) 27-15, Suzan Abdulhakim Bilgili Ortaokulu (Muğla) 31-12 ve Cemal Ergün Ortaokulu (Manisa) 26-15 skorlarıyla yenerek Türkiye finallerinde ilk Sekize kalarak hem okulları FKM’yi hem de Mudanya’yı temsil edecekler.
Emeği geçen, takımı sırtlayan antrenörler Merve YILMAZ ve Hüsamettin GÜNER in hedeflerinde Nisan ayında Aksaray ilinde yapılacak olan Türkiye şampiyonasında kupayı Mudanya’ya getirmek.


KOOPERATİF DOLANDIRICILIĞI OPERASYONUNDA 12 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI
MUDANYA’DA TARIM BULUŞMASINDA, İNCİR, ZEYTİN VE ÜZÜMÜN GELECEĞİ TARTIŞILDI
MOTOSİKLET KAZASINDA 1 KİŞİ YARALANDI
MUDANYA’DA KORKU RAMPASINA GEÇİCİ ÇÖZÜM, SU DEPOSU CADDESİ’NDE ASFALT TIRTIKLANDI
SİTENİN GARAJINDA ÇIKAN YANGIN ENDİŞE YARATTI
MUDANYA’DA SİYAH İNCİRİN GELECEĞİ İÇİN ORTAK AKIL BULUŞMASI
BÜYÜKŞEHİR'DEN MUDANYA'DA ALTYAPI HAMLESİ
MUDANYA’DA AÇ KALAN YABAN DOMUZU SAHİLE İNDİ
MUDANYA'DA KORKU RAMPASI: KAZAYA DAVETİYE ÇIKARIYOR
MUDANYA VE İSTANBUL ENERJİ’DEN İKLİM İŞ BİRLİĞİ
