MUDANYA BELEDİYESİNDEN SOĞUK HAVA DEPOSU MÜJDESİ
TEPEDERBENT'TE KAR YAĞIŞI SÜRÜCÜLERE ZOR ANLAR YAŞATTI
21.02.2025 - Cuma 15:41

Mudanya'da beklenen kar yağışı hızla başladı ve sabah saat 08.00'de etkisini gösterdi. Kar lastiği takılı olmayan araçlar yolda mahsur kalırken, birçok sürücü araçlarını yol kenarlarına park etmek zorunda kaldı.
Mudanya ile Bursa yolu, yoğun kar yağışı nedeniyle trafiğe kapandı. Tepederbet bölgesinde kar lastiği olmayan araçların yolda kalması sürücülere zor anlar yaşattı. Bursa Valiliği'nin okulları bir gün tatil etmesi, trafikteki yoğunluğu kısmen azalttı.
Sabah saatlerinden itibaren şiddetini artıran kar yağışı, Mudanya Yolu'ndaki ulaşımda ciddi aksamalar yarattı. Mudanya-Bursa istikametine gitmekte olan ve kış lastiği olmayan araçların yola çıkmalarına izin verilmedi. Trafiğin yoğun olduğu noktalarda trafik ekipleri sürücüleri kış lastiği takmaları konusunda uyardı. Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç, yol açma çalışmalarını yerinde denetledi.
Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Mudanya Belediyesi ekiplerinin bir saat süren yol tuzlama ve kar temizleme çalışmaları sonucunda trafik akışı kontrollü bir şekilde sağlandı. Söz konusu yoldaki ulaşım, ekiplerce kontrollü olarak devam ediyor.


GÜNEŞİ GÖREN SAHİLE KOŞTU
BURSA’NIN DERELERİNDE TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
MUDANYA’DA ENGELSİZ YAŞAM İÇİN GERÇEKLEŞTİRİLEN ÇALIŞTAYA YOĞUN İLGİ
BURSA'DA DEV EKRANDA BURSASPOR COŞKUSU!
10 TON KAÇAK MİDYE ELE GEÇİRİLDİ
BURSA BÜYÜKŞEHİR’DE BAŞKANVEKİLLİĞİNE ŞAHİN BİBA SEÇİLDİ
BURSA’DAN FİLİSTİN İÇİN GÜÇLÜ MESAJ: “BU ESARETE BOYUN EĞMEYECEĞİZ”
TÜRK POLİS TEŞKİLATININ 181. YILI KUTLANDI
MONTANIA OTEL'DEN 35 BİN LİRA KİRA AÇIKLAMASI
OSMANGAZİ BELEDİYESİNDEN ULUCAMİ AVLUSUNDA TEKBİR GETİREN GENÇLERE ÇIĞIRTKANLIK CEZASI
