MUDANYA’DA 23 NİSAN’DA TARİHİ İMZA: ÇOCUKLARLA GELECEĞE SÖZLEŞME
MUDANYA'NIN MİNİK YILDIZLARI TÜRKİYE 2.Sİ OLDU
23.04.2025 - Çarşamba 21:23

FKM Okullarını temsil eden Poyrazın minik yıldızları yenilgisiz olarak Aksaray'da düzenlenen final maçlarından Türkiye 2. olarak Mudanya'ya döndüler.
2024-2025 sezonu Okullu Yıldızlar Hentbol Müsabakalarında Bursa Şampiyonu olan Poyrazın minik kızları Türkiye Şampiyonası Grup ve Yarıfinalleri yenilgisiz tur atlayarak 14-18 Nisan 2025 tarihleri arasında Aksaray ilinde yapılan Bursa ilini temsilen Finallere katılma başarısını gösterdi.
Antrenörleri Merve Atak Yılmaz ve Hüsamettin Güner yönetiminde final grubunda Batman, Kastamonu, Tokat, Kıbrıs takımlarını yenerek Finalde Aksaray takımı ile karşılaşmış, Aksaraylıların doldurduğu Kalabalık seyirci önünde oynanan müsabakada Bursa FKM Okulu hentbol takımı ev sahibi Aksaray takımına maçı 23-21 sonuçla yenilerek Türkiye 2. lik kupasını Bursa'ya kazandırdılar.
Mudanya'da düzenlenen 23 Nisan etkinliklerde Mudanya Kaymakam ve Belediye Başkanı tarafından başarılardan dolayı tebrik edilen FKM Okulları hentbol takımına madalya ve kupalarını Mudanya Kaymakamı Ayhan Terzi takdim etti.


MUDANYA’DA ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NE ÖZEL SUP ETKİNLİĞİ
SAHTE AVUKAT YAKAYI ELE VERDİ
MARKETE GİREN KEDİ ETLERİN TADINA BAKTI
TİRİLYE SAHİLİNDE PEYZAJ ALANI OLUŞTURULUYOR
POLİSİN ÇOCUKLARA SANAT DESTEĞİ
HASANBEY MAHALLESİNE “SAĞLAM” ASFALT
ATATÜRK’E DUYULAN SEVGİ ENGELLERİ AŞTI
MARMARABİRLİK’LE “MİNİK ŞEFLERİN ZEYTİNLİ TARİFLERİ” DEVAM EDİYOR
BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİNDEN SAHİLLERDE TEMİZLİK ÇALIŞMASI
MUDANYA BELEDİYESİNE HAYATİ TEHLİKE İHBARI
