AK PARTİ MUDANYA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DİNÇER SEÇİM STARTINI VERDİ

05.02.2024 - Pazartesi 16:42

AK PARTİ MUDANYA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DİNÇER SEÇİM STARTINI VERDİ

AK Parti Mudanya Belediye Başkan adayı Gökhan Dinçer Cumhur Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın aday açıklamasının ardından ilk iş gününde Mudanya AK Parti İlçe binasında yönetim kurulu üyeleri ile birlikte toplanarak basına yaptığı açıklamalarıyla seçim startını verdiğini resmen açıkladı.

Seçim startı için yapılan toplantıda ilk sözü Mudanya AK Parti ilçe Başkanı Orhan Samast söz aldı. Samast ak kadrolarla seçime hazır olduklarını ifade ederek kapı kapı dolaşarak Mudanyalık vatandaşlarımıza örnek projelerimizi anlatacağız, Mudanya'nın kaybolan yıllarını geri getirip Mudanya Belediyesini yeniden inşa edip yeniden yapılandıracağız ifadelerini kullandı. Samast yalanla dolanla, belediyecilik yapma devri kapanmıştır. Ak Parti yönetimi olarak Başkan Adayımız Gökhan Dinçer'in yanında olup kazanması için gece gündüz çalışıp hemşerilerimizi gerçek belediyecilikle tanışmalarını sağlayacağız" diyerek sözü Başkan adayı Gökhan Dinçer'e bıraktı.

Mudanya Belediye Başkanı Gökhan Dinçer, kendisini aday olarak gösteren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve kendisini destekleyenlere teşekkür etti. Dinçer hafta sonu yapılan adaylık açıklamasının ardından soluğu Mudanya teşkilatımızda aldım. Bana gösterilen sevgi ve ilgiden çok mutlu oldum. Hafta başında ilk iş gününde yine Mudanya'dan basın mensuplarımızın huzurunda seçim startını vermiş oldum. Mudanyalıların gönlü rahat olsun, hükümetimizin de desteğiyle Mudanyalının yaşamını kolaylaştıracak her türlü yatırımı gerçekleştireceğim, hiç bir zaman yapamayacağım sözler için söz vermedim, vermeyeceğim. Verdiğim sözlerin arkasında olup Mudanya'yı huzurlu bir ilçe olarak gereken her türlü çalışmaları bizzat başında durarak gerçekleştireceğim. Yapacağımız yatırımları zaman içinde basınımız ı ve bizzat sizlerin huzurunda açıklayacağım" diyerek kendisine destek veren Ak Parti ilçe teşkilatı ve Başkan Orhan Samast'a teşekkür etti. Toplantı basın mensuplarını sorularıyla sona erdi.

YORUM YAZ
MUDANYA HAVA DURUMU
bosalan1
BURSA HABERLERİ
Mudanya nöbetçi eczaneleri