MUDANYA’DA ÜMİT ÖZDAĞ ZAFER PARTİSİ İLÇE BİNASI AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİ

05.02.2024 - Pazartesi 18:23

MUDANYA’DA ÜMİT ÖZDAĞ ZAFER PARTİSİ İLÇE BİNASI AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİ

 Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ partisinin Mudanya’da ilçe binasının açılış törenine katıldı.

Mudanya’da Zafer Partisi İlçe parti binasının açılışı törenle gerçekleşti. Açılış töreninde kurdeleyi Genel Başkan Ümit Özdağ kesti. Yoğun katılımla gerçekleşen açılış törenine, Ümit Özdağ’ın yanı sıra Zafer Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bayram Kazancı, İlçe Başkanı Hatice Şeker, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan Ümit Özdağ, planladıkları belediyecilik anlayışına değinerek partililerinden seçim sürecinde özverili çalışmalarını rica ederek programın geri kalanını tamamlamak için Mudanya’dan ayrılırken, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bayram Kazancı ise Mudanya Gündem’in sorduğu soruları cevapladı.

Kazancı Depreme Yönelik ‘ Ya Zafer Ya Ölüm’dedi

Mudanya Gündem muhabirinin Kazancı’ya depreme yönelik projelerinin ne olduğu konusunda sorduğu soruya, depremin yaratacağı büyük yıkıma değinip CHP ve Ak Parti’nin ise deprem sonrası yaşanacak kayıpları kader denilip savuşturulacağını vurguladı. Ayrıca Kazancı, seçilmeleri durumunda 5 yıl içerisinde Bursa ve özelikle de Mudanya özelinde 4 yüz 50 bin binanın kentsel dönüşüme gireceğini belirtti.

Şuanda mevcut belediyelerin rant uğruna insanları restore edilmiş çürük binalara terk ettiğini altını çizen Kazancı, “ Marmara yıkılırsa bu bir güvenlik sorunu haline gelir.” dedi.   Kazancı emeklilere yönelik yapacakları projeler hususunda sorulan soruya ise, Mudanya’da emekliler için yaşlı bakım evinden ziyade emeklilerin sosyalleşebilecekleri bir yaşam tesisi kuracaklarını ifade etti.

Son olarak Kazancı tarım, ulaşım ve sığınmacılara yönelik Bursa ve Mudanya özelinde düşündükleri projelerini de dile getirdi.

YORUM YAZ
MUDANYA HAVA DURUMU
bosalan1
BURSA HABERLERİ
Mudanya nöbetçi eczaneleri