MUDANYALI DOĞASEVERLERİN YENİ ROTASI “TİRİLYE”

17.02.2024 - Cumartesi 12:28

MUDANYALI DOĞASEVERLERİN YENİ ROTASI “TİRİLYE” 

Mudanya Kent Konseyi’ne bağlı 28 kişilik doğasever yürüyüş grubu 17 kilometrelik yürüyüş etkinliği düzenledi.

Mudanya-Tirilye rotasında, yağmurlu ve sisli bir havada gerçekleşen 17 kilometrelik yürüyüş etkinliği farklı yaş ve deneyim seviyelerine sahip katılımcıları ağırladı. Orta zorluktaki parkurda gerçekleşen yürüyüş grubunun başkanı Ersin Oğuz liderliğinde düzenlenen etkinlik, Öncü Bayram Uçar ve Artçı Nursel Almalı'nın rehberliğinde gerçekleşti.

Grup, doğaya olan saygılarını göstermek amacıyla 2 dakikalık bir sessizlikle başladıkları yürüyüşlerine devam ettiler. Yürüyüş, doğaseverlerin yağmurlu bir havada dahi doğayla iç içe olma ve fiziksel aktivite yapma fırsatı buldukları bir etkinlik oldu. Her yaşta katılımcının katıldığı etkinlik, farklı deneyim seviyelerine sahip insanların bir araya gelerek ortak bir amaç etrafında birleşmelerine olanak tanıdı.

Etkinlik boyunca, Bayram Uçar ve Nursel Almalı'nın rehberliğindeki yürüyüş, katılımcıların güvenliği ve keyifli bir deneyim yaşamaları için gerekli tüm önlemlerin alındığı bir atmosferde gerçekleşti. Doğanın zorlu koşullarına rağmen, katılımcılar rotayı tamamlamanın gururunu yaşarken aynı zamanda doğanın güzelliklerini keşfetmenin keyfini çıkardılar.

Haber: İlhan ATABEY

YORUM YAZ
MUDANYA HAVA DURUMU
Gökhan Dinçer
BURSA HABERLERİ
Mudanya nöbetçi eczaneleri