ÖMERBEY MAHALLESİNE NEVZAT YILMAZ YAKIŞACAK

27.02.2024 - Salı 13:47

ÖMERBEY MAHALLESİNE NEVZAT YILMAZ YAKIŞACAK 

Ömerbey mahallesi Muhtar adayı Nevzat Yılmaz, Kahvaltılı basın toplantında, azalarını tanıtıp projelerinden bahsetti.

Toplantıda hazır bulunan azalarıyla birlikte yaptığı açıklamasında bürosunda oturan değil mahallelinin sorunlarını mahalle sakinlerinden dinleyerek tespit edip sorunun hangi kurumuna aitse o kuruma bizzat giderek, azalarımla giderek, gerektiği takdirde oluşturacağım 50 kişilik mahalle heyetiyle giderek sorunun giderilmesi için çaba harcayacağını ifade eden Muhtar adayı Nevzat Yılmaz "işim bu güne kadar ihmal edilmiş, mahallenin yalnız bırakılmışlığına son verip, her türlü hizmetin takipçisi olacağım" dedi.

Muhtar Adayı Nevzat Yılmaz'ın projelerinden bazıları

1-      Mahallemizin sorunlarını çözmek için, her yönden yaşanılır bir yer haline getirmek için, kurumlardan, belediyeden, devlet memurluğu yapmış emekli devlet büyüklerimizden, derneklerden, site yöneticilerinden ve halktan oluşan bir çalıştay platformu oluşturmak ve bu çalıştayı çalışır hizmet etmek için harekete geçirmek.

2-      Resmi kurum ve kuruluşlardan ve tüzel kişilerin her türlü evrak, davetiye ve iş ve işlemlerinin en kısa zamanda ivedilikle kişilere ulaştırmak.

3-      Eğitim öğretim iş ve işlemlerinin düzenli yürütülmesi için okul müdürleri ve okul aile birlikleri ile işbirliğine gidilerek koordineli çalışmak ve çözüm üretmek.

Muhtarlık iletişimini etkin hale getirmek için e-devletten alınan evrakları muhtarlığımızdan alınmasını sağlamak.

5-      Dar gelirli aileleri tespit edip ihtiyaçlarını sağlamak ve kaymakamlıkla koordineli çalışmak.

6-      Sokak hayvanlarına belirli yerlerde küçük barınaklar yapıp mağdur etmemek.

7-      imkanlar dahilinde bir acil ambulans yeri sağlamak.

8-      Sokak aydınlatmalarını devamlı çalışır halde tutmak.

9-      Mahallemize bir taziye evi ve imkanlar doğrultusunda kültür evi yapmak.

10-    Kurmuş olduğumuz çatıştay üyeleri ile mahalle sorunlarını ayda bir masaya yatırmak ve çözüm üretmek.

11-    Mahalle yollarımızın devamlı kontrol edip gerekli işlemleri yapmak, yolları yürünür halde tutmak.

12-    Bütün mahallemize bir whatsapp grubu oluşturulup, her aileden 1 birey olmak kaydı ile mahallemizde olup bitenleri haberdar etmek.

13-    Mahalle parkında ve park alanlarına kamera sistemi oluşturmak, bunu belediye ile koordineli çalışmak kaydı ile.

Ben ve ekibim bu yazmış olduğum maddeleri mahalleli halkına beyanda bulunarak muhtarlık makamı bana ne yetki vermiş ise bu yetkiyi mahallem çıkarları adına kullanacağıma kamuoyu adına söz veriyorum diyerek, sözlerinin aynı zamanda Ömerbey Mahalle halkına teminat olarak geçerliliği olduğunun altını çizdi.

Ömerbey Mahallesi Muhtar adayı Nevzat Yılmaz kim?

1967 Samsun Vezirköprü doğumluyum. Evli ve dört çocuk babasıyım. 38 yıldır Mudanya Ömerbey Mahallesinde ikamet etmekteyim. Senelerdir oturmuş olduğum mahallemin sorunlarını ve eksiklerini bildiğim için ben ve ekibim mahallemizi daha güzel ve sorunsuz yaşam sürebilmek için gelecek gençlik ve neslimize yaşanır bir mahalle bırakmak için sizler Ömerbey Mahallesi sakinlerinin de teveccühü sayesinde Muhtar Adaylığımı açıklamış bulunmaktayım.

Ben ve ekibime desteklerinizi oylarınızla taçlandırıp bu muhtarlık makamını layık görürseniz bizlerde sizlere layık olmak için ve ekibim tam bir özveri ile çalışacağımıza söz veriyorum.

Ayrıca Mahallemiz Mudanya'nın Önemli mahallelerinden bir tanesi Emniyet Müdürlüğü, Hükümet Binası yapılacak, bir de Mudanya'nın bir parkı var, Gümrük Binası ve İskele Meydanı, bu kurumlardan alacağımız destekle ve ayrıca en önemlisi Belediye Başkanımız kim olursa olsun bu kurumlarla aramızı iyi tutup, daha özverili bir şekilde çalışmayı arzu ediyorum. Ayrıca mahallemize ben ve ekibim adına Muhtarlık makamının bana verdiği yetkine gerektiriyorsa mahallemin çıkarları doğrultusunda kullanacağımı, bütün kamuoyu ve Ömerbey Mahallesi sakinlerine söz veriyorum" sözleriyle açıklamasını sonlandırdı.

YORUM YAZ
MUDANYA HAVA DURUMU
bosalan1
BURSA HABERLERİ
Mudanya nöbetçi eczaneleri