ERKAN CAN MUDANYA'YA CAN VERECEK ADAYINI AÇIKLADI

02.03.2024 - Cumartesi 11:10

ERKAN CAN MUDANYA'YA CAN VERECEK ADAYINI AÇIKLADI 

Mudanya'ya CAN Gelecek söylemiyle ilçe siyasetinin dikkat çeken siyasetçilerinden 2014 ve 2019 seçim döneminde belediye başkan adayı olan Erkan CAN sözünü tutarak hangi belediye başkan adayını desteklediğini gerekçeleriyle açıkladı.

Hatırlanacağı üzere Mudanya İYİ Parti Belediye Başkan Aday Adaylığından 5 Ocak 2024 tarihinde çekildiğini açıklayan Erkan CAN Belediye Başkan Adaylarından hangisini destekleyeceğini ilerleyen süreçte adayların belli olmasıyla basın toplantısıyla değerlendirerek açıklayacağını söylemişti.

01 Mart 2024 Mudanya Montania Hotel'de kahvaltılı basın toplantısı düzenleyen Erkan CAN  çok dikkat çekici cümlelerle Mudanya için yatırım ve hizmet gerçekleştirebilecek belediye başkan adayını kameralar önünde açıkladı.

Erol Demirhisar Marka Siyasetçi Ancak!

Erol DEMİRHİSAR'ın çok sevilen marka bir isim olduğunu vurgulayan Erkan CAN,  Erol DEMİRHİSAR'ın kendisi için çok kıymetli olduğuna dikkat çekerek "Ancak  Parti olarak baktığımızda Erol DEMİRHİSAR çok zayıf bırakılmış bir adaydır. Bu benim de aday adaylığından çekilmeme sebep olan çok ciddi bir durumdur. Çünkü Belediye Başkanlığına çıktığınız yolda partinin gücü çok önemlidir. Partinin gücünü alamayan aday maalesef herhangi bir çalışma sürecine girdiği zaman karşılaşacağı durumlar ortada. Çok kıymetli büyüğüm Sayın Erol DEMİRHİSAR'a bu noktada gerçekten kolaylıklar diliyorum" dedi.

CHP Güzel Ve Sıcak Başlayan Süreci Kabusla Noktaladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayını değerlendiren Erkan CAN çok sıcak ve güzel bir ortama içinde aday adaylığı sürecini devam ettiren CHP Mudanya İlçe Örgütünün tepeden inme bir adayın ilan edilmesiyle bir anda büyük şok yaşadığını vurguladı. Mudanya'da hiç tanınmamış, Mudanyalının sıcak elini bile tutmamış, Mudanya hakkında hiç bilgisi olmayan birinin belediye başkan adayı yapılarak Mudanya'ya emek vermiş kıymetli aday adaylarının hiçe sayıldığını belirten CAN durumun tüm Mudanyalılar tarafından bir türlü kabullenilemediğini ifade etti.

Kanaatimce Mudanya'ya Hizmeti Gökhan Dinçer Getirir.

"Asıl mesele 5 yıl sonunda insanların yüzüne bakabilmektir" diyen Erkan CAN Mudanya'ya ciddi kazanımlar sağlayabilecek adayın Gökhan DİNÇER olduğunu açıkladı. Gökhan DİNÇER'i ve ailesini 13 yıldır tanıdığını belirten Erkan CAN, Gökhan DİNÇER'in genç ve başarılı bir siyasetçi olduğunu vurguladı. "Gökhan DİNÇER'e inancım tam" diyen CAN Mudanya'nın hizmet alabilmesi için Bursa Büyükşehir ile diyalog içinde olan, halkını samimiyetle önemseyen, yönetim yerine istişare ederek yönetişim anlayışıyla ilçenin sorunlarına birlikte çözüm ve proje üreten ve tüm bunlar için aynı zamanda hükümetin de desteğini alan bir belediye başkanı gerektiğini vurguladı.

Ak Parti Mudanya Belediye Başkan Adayı Gökhan DİNÇER'e çıktığı yolda başarılar dileyen Erkan CAN seçimlere bir hafta kala DİNÇER ile kol kola kırsal mahalle ziyaretleri yaparak yanında gezeceğini böylelikle 5 Ocak günü yaptığı basın açıklamasında verdiği sözü de yerine getireceğini söyledi.

Mudanyamızın Kazanım Çağına Gireceğine İnanıyorum.

Yerel Belediye Başkanlık Seçimlerinin şahıs seçimleri olduğunu kuvvetle vurgulayan Erkan CAN kendi özgür iradesiyle herkesten ve tüm siyasi partilerden bağımsız olarak kameraların karşısına geçtiğini söyledi. Bir belediye başkanının her zaman arkasında güçlü bir siyasi parti görmek istediğine dikkat çeken Erkan CAN  Ak Parti'nin Mudanya'ya çok büyük kazanımlar sağlayacağına inandığını belirterek Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı olarak  Alinur AKTAŞ'ın tekrar seçimi kazanacağını söyledi.

 

Mudanya'yı Seviyorsanız Lütfen Adaylara Bakın. Neden Gökhan Dinçer?

Mudanyalılara seslenerek yerel seçimlerde şahsiyetlerin büyük önem taşıdığını ifade eden CAN algılara aldanılmaması gerektiğinin altını çizdi. CAN "Mudanya'yı yönetecek olan da sizlersiniz, şekillendirecek olan da sizlersiniz" diye konuştu.

Mudanya gençlerinin uyuşturucu başta olmak üzere pek çok sorunun içinde olduğuna dikkat çeken CAN yerel yönetimlerin bir ilçenin güvenliğinin sağlanmasında büyük rolü olduğunu Gökhan DİNÇER'in gençleri spora yönlendirme konusunda çok ciddi çalışmalar gerçekleştirmiş bir siyasetçi olduğunu bugüne kadar yaptığı gibi Mudanya'nın gençleriyle de kucaklaşacağını bildiğini vurguladı.

Mudanya'daki trafik sorununu ve alt yapı sorunlarını Gökhan DİNÇER'in çözebileceğini daha adaylık döneminde Devlet Bakanlarının Mudanya'ya gelmesine vesile olarak sorunları şimdiden aktarmaya başlamasının büyük bir avantaj olduğunu söyledi.

Mudanya'nın acilen kent içinde bir TIP Merkezine ihtiyacı olduğuna dikkat çeken CAN bu ihtiyacın ticari olarak değil bir sosyal sorumluluk bilinciyle yerel yönetim tarafından hayata geçirilmesi gerektiğini  ve bunun önemsenmesi gerektiğini belirtti.

Cenazesi Olan Mudanyalıyı Acısıyla Dolaştırmayın

Cenaze hizmetlerinin ilçe merkezinden uzakta verildiğini, ilçe de bulunan kabristanların bakımsız olduğunu bunu birilerinin değiştirmesi gerektiğine inandığını söyledi.

Artık Harekete Geçmeliyiz. Deprem Kapımızda

Deprem riskinin her geçen gün yükseldiğini ve artık Mudanya'da bu konunun aciliyet arz ettiğini harekete geçilmesi gerektiğini belirten CAN "Bu her şeyden öncelikli, hayati öneme sahip çözülmesi gereken bir konudur. Sosyal sorumluluk gereği insanlarımızı koruyup kollamamız gerekmekte" dedi.

Cem Evi 10 Yıldır Yapılamadı.

Mudanya'da 10 yıllık CHP Belediye Yönetiminin aralarında bazı kıymetli insanların olmasına rağmen bir türlü alevi vatandaşlara verilen CEM EVİ sözünün tutulmadığını ve bu durumun toplumda bir kırılma noktası oluşturduğunu belirten CAN " Gökhan DİNÇER'den isteğim Mudanyamıza birlik ve beraberliğimizi perçinleyecek bir CEM EVİ'ni kazandırmasıdır " dedi.

Yalnız Yaşayan Yaşlıları Kollayalım

Mudanya'da yalnız yaşayan çok sayıda büyüklerimizin olduğuna dikkat çeken Erkan CAN bu konuda bir sosyal sorumluluk projesi geliştirilmesi gerektiğini vurguladı.

Yerel basının önemine vurgu yapan CAN özellikle Mudanya basınının etki ve önemimin çok iyi değerlendirilmesi gereken bir güce sahip olduğunu tüm belediye başkan adaylarına hatırlattı.

BEN KİMSENİN ADAMI DEĞİLİM. MUDANYAMIN ADAMIYIM

Erkan CAN söylemlerinin farklı mecralara çekilmemiş ve gerçeklere odaklanılması gerektiğini hatırlatarak "Mudanya'yı seviyorum. Mudanya'nın geleceği sizlersiniz, sizler yöneteceksiniz ve şekillendireceksiniz. Algılara kanmayın bu dönem gerçekten tek aday var. Mudanya'yı ileriye taşıyacak olan Gökhan DİNÇER'dir. Ben kimsenin adamı değilim, ben Mudanyamın adamıyım. Sizleri seviyorum. Aşkla ve Sevgiyle Diyorum" diyerek basın açıklamasını noktaladı.

 

YORUM YAZ
MUDANYA HAVA DURUMU
bosalan1
BURSA HABERLERİ
Mudanya nöbetçi eczaneleri