MUDANYA TSM KOROSU BURSALILARI MEST ETTİ

07.03.2024 - Perşembe 23:03

MUDANYA TSM KOROSU BURSALILARI MEST ETTİ 

Mudanya'da kurlu olan Mudanya Kültür ve Sanat Derneği Türk Sanat Müziği Korusu, yıllarca konserleriyle güzel işler başararak her kesimin takdirini kazandılar. Son olarak Bursa Tayyare Kültür Merkezinde verdikleri konserle Bursalıların gönüllerine taht kurdular.

Mudanya Kültür ve Sanat Derneği TSM korosu, Hüseyin Çağlayan Başkanlığında Bahadır Sevik yönetiminde Nedim Saatcioğlu'nun sunumu ve değerli söz yazarı Aşkın Tuna 'nın katılımı ile Bursa Tayyare Kültür Merkezinde muhteşem bir konser gerçekleştirdi.

Başkan Hüseyin Çağlayan, Konserin gerçekleşmesinde maddi ve manevi destek veren Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı, AK Parti  Mudanya Belediye Başkan Adayı Sayın Gökhan Dinçer' e katkılarından dolayı teşekkür plaketi ve çiçek sundular. Dinçer, "gönlüm bu konserin Mudanya'da yapılmasını arzu ederdi. Koromuza şahsım adına her türlü desteği vermeye hazırım" diyerek teşekküre karşılık verdi.

Ayrıca katkılarını esirgemeyen, Kültür ve Sosyal işleri Daire Başkanı Sayın Nurullah Yıldız'a, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz 'a, Cumhuriyet Halk Partisi Mudanya Belediye Başkan Adayı, Deniz Dalgıç'a, Bursa ve Mudanya'dan katılan Siyasi parti ve STK temsilcilerine, Basın mensuplarına, çiçek Gönderen kişi ve kurumlara, ve tüm izleyenlere teşekkür ettiler.

Başkan Çağlayan koromuzda görev alan korist ve saz arkadaşlarını kutlayarak,yine yeniden nice konserlerde birlikte olmayı diledi.

Etiketler
YORUM YAZ
MUDANYA HAVA DURUMU
bosalan1
BURSA HABERLERİ
Mudanya nöbetçi eczaneleri