MUHTAR SAĞLAM ÖĞRENCİLERİN GÜVENLİĞİNİ SAĞLADI

07.03.2024 - Perşembe 23:09

MUHTAR SAĞLAM ÖĞRENCİLERİN GÜVENLİĞİNİ SAĞLADI 

Hasanbey Mahallesi Muhtarı Vezir Sağlam, Mahallesinin okullar bölgesindeki işlek caddesi olan Şehit Hakan Tağmaç caddesinde önlem olması için yaptığı girişimler sonucu sürücüleri uyaran tabelaların dikilmesini sağladı.

Mahallesinin güveliği ve yaşamını kolaylaştırmak için gece gündüz ter döken Muhtar Vezir Sağlam her geçen gün hizmetlerine bir yenisini ekliyor. Son olarak okul çıkışlarında öğrencilerin bu caddeyi kullanırken taşıtlar tarafından bir kaza yamamasını sağlamak için Bursa Büyükşehir Belediyesine yaptığı girişimleri sonucu duyarsız kalmayan Büyükşehir Belediyesi Trafik ve yol ekibi bu cadde üzerinde önlemler aldı. Özellikle araçların yoğun trafik  akışı olan bölgelere bariyer ve uyarıcı tabelalar dikerek sürücülerin daha dikkatli olmalarını sağlamaya çalışıyorlar.

Muhtar Sağlam, "Çocuklarımızın okullarına gidiş ve gelişlerinde kullandıkları bu yolda başlarına birşey gelmesi en çok beni üzer, bu sebeple önlem almak için yaptığım girişimlerimi karşılıksız bırakmayan Büyükşehir ekiplerine çok teşekkür ediyorum. Uyarı levhaları sayesinde daha dikkatli olacaklarına inandığım sürücüler bu sayede istenmeyen olaylarında önüne geçmiş olacaklar. Mahallemin huzur ve güvenliği benim için en başta gelir" diyerek duygularını dile getirdi.

YORUM YAZ
MUDANYA HAVA DURUMU
bosalan1
BURSA HABERLERİ
Mudanya nöbetçi eczaneleri