100 BİN KONUTLUK KENTSEL DÖNÜŞÜM
GÖKHAN DİNÇER: HAZIRIZ KARARLIYIZ
13.03.2024 - Çarşamba 19:03
GÖKHAN DİNÇER: HAZIRIZ KARARLIYIZ
Projelerini vatandaşların talepleri doğrultusunda düzenlediklerini söyleyen Cumhur İttifakı AK Parti Mudanya Belediye Başkan Adayı Gökhan Dinçer, herkesin rahat edeceği bir ilçe ortaya çıkarmak için yola çıktıklarını söyledi.
Cumhur İttifakı AK Parti Mudanya Belediye Başkan Adayı Gökhan Dinçer, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek Yerel seçimler için halkla buluşmaya devam ederken gittiği her yerde yoğun ilgiyle karşılanıyor. "Mudanya’da sadece insanlarımızın değil, sokakta ve suda yaşayan canlıların, asırlardır birçok medeniyete sahip olan, yaşayan tarihi geçmişin de ihtiyaçlarını karşılamak, onları yaşatmak en büyük hedefimiz" diyen Gökhan Dinçer, "Kadınlarımız için pozitif ayrımcılık, emeklilerimiz için huzur, esnafımız için ekonomik rahatlık, çiftçimiz için üretime katkı, gençlerimiz için söz hakkı ve engellilerimiz için sosyal hayatın içinde daha fazla yer aldıkları, daha konforlu bir hayat için, Mudanya için geliyoruz" ifadelerini kullandı.

Mudanya'da herkesle biraraya gelmek için yoğun bir programla çalışmalarını sürdüren Dinçer, Güzelyalı'da pazar ziyareti gerçekleştirirken, esnaf ve vatandaşlarla biraraya geldi. Halkın sorunlarını dinleyen ve çözüm önerileri hakkında fikir alışverişinde bulunan Gökhan Dinçer, projelerini halkın talepleri doğrultusunda düzenlediklerini belirtirken, pazar günü projelerinin tanıtımını gerçekleştireceklerini ifade etti. Dinçer, Esence'de düzenlenen iftar programına da katılırken, Çekirce Mahallesi tarafından düzenlenen ve 15 takımın yer aldığı futbol turnuvasının da başlama vuruşunu gerçekleştirdi.




BURSALI ALİ’NİN VATMANLIK HAYALİ GERÇEKLEŞTİ
23 NİSAN’DA BAŞKANLIK KOLTUĞU ÇOCUKLARIN OLDU
BURSA BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ’NDE SÖZ ÇOCUKLARIN OLDU
MUDANYA’DAKİ YIKIMLARA VATANDAŞLAR İSYAN ETTİ
ARİF BAYRAK: “BİZİM İÇİN ASIL OLAN VATANDAŞIMIZIN ACISINA ORTAK OLMAKTIR”
10 METRELİK İSTİNAT DUVARI BİNANIN ÜZERİNE DEVRİLDİ
BURSA’DA ÇOCUKLAR PATİLİ DOSTLARLA BULUŞTU
BURSA’DA 23 NİSAN’DA TOPLU ULAŞIM ÜCRETSİZ
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2025 YILI FAALİYET RAPORU’NA ONAY
KENDİLERİNİ POLİS SAVCI OLARAK TANITAN DOLANDIRICILAR YAKALANDI
