TÜKETİCİLERDEN DAVULLU ZURNALI KUTLAMA

17.03.2024 - Pazar 16:41

TÜKETİCİLERDEN DAVULLU ZURNALI KUTLAMA

Mudanya'da, 15 Mart Dünya Tüketiciler Günü coşkuyla kutlandı. Mudanya Tüketiciler Derneği tarafından düzenlenen etkinlik, Davul Zurna Eişliğinde bayram havasında geçti.

Bursa Tüketiciler Derneği Başkanı Sıtkı Yılmaz'ın da katıldığı etkinlikte, Mudanya Tüketiciler Derneği Şube Başkanı Gül Durak, Nilüfer Tüketiciler Derneği Şube Başkanı Turan Aras, Orhangazi ve Gemlik Şube Başkanları da yer aldı. Yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda vatandaşın da katıldığı etkinlik, renkli görüntülere sahne oldu.

Başkan Yılmaz'ın yapmış olduğu konuşmanın ardından başlayan etkinlik, davul ve zurna eşliğinde halaylarla renklendi. Katılımcılar, tüketici hakları ve bilinçli tüketim konularında bilgilendirici konuşmaları dinlerken aynı zamanda eğlenceli bir gün geçirdiler.

Mudanya'daki etkinlik, tüketicilerin haklarına ve bilinçli tüketim alışkanlıklarına dikkat çekmek amacıyla düzenlenirken, birlik ve dayanışma duygularını da pekiştirdi. Tüketicilerin daha bilinçli ve korunaklı haklara sahip olmaları adına yapılan etkinlik, katılımcılar arasında olumlu geri bildirimler aldı.

Dünya Tüketiciler Günü etkinlikleri, tüketicilerin haklarına saygı duyulması ve bilinçli alışverişin teşvik edilmesi amacını taşıyor. Mudanya'daki bu özel kutlama, tüketicilerin güçlenmesine ve haklarının korunmasına yönelik farkındalık oluşturmayı hedefliyor.

YORUM YAZ
MUDANYA HAVA DURUMU
bosalan1
BURSA HABERLERİ
Mudanya nöbetçi eczaneleri