CHP MUDANYA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DALGIÇ'A KAÇAK YAPI ZAPTI İDDİASI
MUDANYA E-SPOR ŞAMPİYONLUKLARA DOYMUYOR
22.03.2024 - Cuma 17:47
MUDANYA E-SPOR ŞAMPİYONLUKLARA DOYMUYOR
Bursa'nın ilk resmi E-Spor kulübü olarak Mudanya'da kurulan Mudanya E-Spor takımı, kazandığı birinciliklerle Marmara ve Ege bölgesinde ismini ezberletirken,İstanbul'da düzenlenen büyük e-spor turnuvasında birinci oldu.

Öncesinde Bursa birinciliği, Marmara ve Ege bölgeleri ikinciliği başarıları olan Mudanya E-Spor, başarılarının arasına İstanbul birinciliğini de ekledi. Ödül törenine Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın'ın katılımıyla düzenlenen turnuvada birincilik kupasını ve ödülünü Bakan Dr. Osman Aşkın Bak'tan alan Mudanya E-Spor kulübü, Bursa'ya büyük bir e-spor merkezi sözü aldı. Bunun karşılığında Dr. Osman Aşkın Bak, Bursa'da e-sporu beraberce yaygınlaştırmak ve daha ileri seviyelere taşımak için Mudanya E-Spor'a görev verdi ve Mudanya E-Spor yetkililerinden söz aldı.
Mudanya E-Spor Başkanı ve Kurucusu Y. Kubilay Tınmaz, konuyla ilgili yaptığı açıklamasında, "Geleceğimizin spor dalı E-Spor'un Bursa'da öncüsü olduk, ilkleri başarıyoruz. Bu alanı Bursa'da daha da yaygınlaştırıp profesyonelleştireceğiz. Devletimiz, belediyelerimizin destekleriyle en mükemmel tesisleri ve en kaliteli oyuncuları Bursa'mızdan çıkaracağız" diyerek, duygularını dile getirdi.



İDO DENİZ OTOBÜSÜ İSKELEYE YANAŞIRKEN İSKELEYE ÇARPTI
AKÜLÜ MOTOSİKLET KAZASINDA SÜRÜCÜ VE YOLCULAR YARALANDI
MUDANYA’DA YOLLAR BÜYÜKŞEHİRLE YENİLENİYOR
MUDANYA’DA 2026-2027 ADLİ YILI AÇILIŞI YAPILDI
DALGIÇ’TAN İNCİR ÜRETİCİLERİNE HASAT ZİYARETİ
MUDANYA’DA 30 AĞUSTOS ZAFER COŞKUSU
ZAFERİN 104 ÜNCÜ YILI MUDANYA’DA TÖRENLERLE KUTLANDI
BALIKÇI BARINAĞINI MEVKİİNDE İKİ OTOMOBİL ÇARPIŞTI, YARALILAR VAR
66 YAŞINDAKİ KADIN YAYA OTOMOBİL ÇARPMASI SONUCU HAYATINI KAYBETTİ
MUDANYA’DA CAN DOSTLARIN YAŞAM ALANI BÜYÜYOR
