ENGELLİLER FEDERASYONUNDAN AÇIKLAMA
İLKOKUL FUTBOL ŞENLİĞİ’NDE KUPALAR SAHİPLERİNİ BULDU
29.03.2024 - Cuma 19:18
İLKOKUL FUTBOL ŞENLİĞİ’NDE KUPALAR SAHİPLERİNİ BULDU
Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin ‘öğrencilere spor alışkanlığını kazandırmak amacıyla’ İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile farklı branşlarda düzenlediği Büyükşehir Okul Spor Etkinlikleri’nde ilkokul futbol şenliği sona erdi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile gerçekleştirdiği protokol kapsamında düzenlenen Büyükşehir Okul Sporları Etkinlikleri (BOSE) ile bu yıl da binlerce öğrenciyi sporla buluşturmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi BOSE kapsamında Osmangazi, Nilüfer ve Yıldırım ilçelerindeki ilkokul öğrencileriini BOSE İlkokul Futbol Şenliği’nde buluşturdu.

Üç merkez ilçeden 107 takım 1287 öğrenci BOSE İlkokul Futbol Şenliği’nde kıyasıya mücadele etti. 4 hafta süren etkinlikte maçlar centilmence geçerken dereceye giren takımlar kupa ve madalyalarını öğretmenlerinden aldı.



MUHTAR ŞEREF ŞAŞ MAHALLESİNDE" DAYANIŞMAYI DİRİ TUTTUYOR"
MUDANYA’DA TARİHİ KİLİSELER SÖYLEŞİSİ DÜZENLENDİ
MUDANYA DENİZİ YENİDEN KEŞFETTİ, HOBA İLE MAVİ VATANA AÇILDI
MUDANYA’DA GIDA SEKTÖRÜNE YENİ BİR YÜZ "SUSAM KUMRU”
HALİTPAŞA MAHALLESİNDE MUHTAR BAŞARAN YOL ÇALIŞMALARINDA
MÜTAREKENİN 104. YILINDA MUDANYA’DAN BARIŞ ÇAĞRISI
MUDANYA’DA BAĞIMLILIKLA MÜCADELE SEMİNERİ
MUDANYA HÜKÜMET KONAĞI İNŞAATI BAŞLIYOR
İSKİLİP’TE SANATIN RENKLERİ, SANATÇILARIN ESERLERİYLE BULUŞTU
EVİNE YIKIM KARARI GELEN VATANDAŞ KENDİNİ YAKMYA KALKTI
