ÇOK İYİ OLMAK HAKARET ETMEYİ GEREKTİRMEZ

13.04.2024 - Cumartesi 16:37

ÇOK İYİ OLMAK HAKARET ETMEYİ GEREKTİRMEZ 

Bursaspor hakkında sosyal medya hesabından hakaret içeren paylaşımlarda bulunan Op. Dr. İlker Şahin'in iş akdi feshedildi.

Bursaspor’un TFF2. Lig’den 3.Lig’e düşmesinin ardından Yeşil Beyazlı kulüp hakkında sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan, sonrasında gelen tepkiler üzerine paylaşımını silerek özür mesajı yayınlayan doktorla ilgili çalıştığı Medicabil Sağlık Grubu’ndan yaptırım gecikmedi.

Hastane yönetimi söz konusu Op. Dr. İlker Şahin'in Bursaspor’la ilgili yaptığı paylaşımın kabul edilemez olduğunu belirterek görevine son verildiğini duyurdu.

 

Medicabil Sağlık Grubundan İş Akdi Feshedilen Doktor Hakkında Açıklama Yayımlandı.

 

Özel Medicabil Hastanesi'nden Kamuoyuna Açıklama "Bursaspor, Birlik ve Beraberlik İçinde Eski Günlerine Dönecektir"

Şehrimizin en önemli markalarından birisi durumunda olan Bursaspor'umuz büyük bir camiadır. Kuruluşundan günümüze kadar geride kalan 61 yılda taraftarlarının da büyük destekleriyle çok önemli başarılara imza atan Bursaspor'umuz, Süper Lig şampiyonu olarak beş büyükler arasında

yer almıştır. Bursaspor'umuzun bu dönemde yaşamakta olduğu sıkıntılı günlerin geride kalacağı na gönülden inancımızla Kulübümüze olan desteğimizi kurulduğumuz günden itibaren sürdürüyoruz. Sadece Bursaspor Futbol Kulübümüzü değil Bursaspor adını taşıyan diğer branşlarda da sağlık sponsorluğu başta olmak üzere her zaman takımlarımızın yanındayız ve olmaya devam edeceğiz.

Bu arada, Hastanemizde görev yapmakta olan bir hekimimizin şahsi fikri olarak Bursaspor'umuzla ilgili kendi sosyal medya hesabından yaptığı ve daha sonra özrünü ifade ederek sildiği yorum ve paylaşım kıymetli taraftarlarımız' olduğu gibi bizleri de üzmüş olup, söz konusu hekimin hastanemiz ile ilişiği kesilmiştir. Birlik ve beraberlik içinde Bursaspor'umuzun yeniden eski günlerine dönmesi, taraftarlarına yeni şampiyonluklar hediye etmesi temennisiyle güzide kulübümüze başarılar diliyoruz.

Yalnız Değilsin Bursaspor...

Etiketler
YORUM YAZ
MUDANYA HAVA DURUMU
bosalan1
BURSA HABERLERİ
Mudanya nöbetçi eczaneleri