MUDANYA ÜNÜVERSİTESİ SAHİLLERDE TEMİZLİK YAPTI

26.04.2024 - Cuma 10:41

MUDANYA ÜNÜVERSİTESİ SAHİLLERDE TEMİZLİK YAPTI

 “Sağlık Bilimleri Fakültesi öğrencileri, "WWF SAHİL SAHİPLEN" programı kapsamında Mudanya’da sahiplendikleri 4 sahilde temizlik yaptılar. Mütareke binası önündeki sahilin çöplerden temizlendiği etkinliğe ev sahipliği yaptılar.

Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç, Rektörümüz Prof. Dr. Emin Karip, Rektör Danışman Dr. Murat Şener, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Şenay S. Kılıkçıer, Genel Sekreter Samet Karakaya ile akademik ve idari personel katıldı. Rektör Prof. Dr. Emin Karip, Üniversite olarak “küresel düşün, yerel hareket et” anlayışından hareketle sürdürülebilir bir çevre için sosyal sorumluluk projeleriyle Bursa’ya ve üniversitenin kurulduğu Mudanya’ya değer katacak proje ve faaliyetlere devam edeceklerini dile getirdi.

Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç, "Mudanya Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından Mudanya sahillerinde yapılan temizlik etkinliğine katıldık. Yarınlarımıza daha temiz bir çevre bırakmak hepimizin görevi. Duyarlılıkları için başta Rektör Prof. Dr. Emin Karip olmak üzere, çalışanlara ve öğrencilere teşekkür ederim" diyerek duygularını dile getirdi.

YORUM YAZ
MUDANYA HAVA DURUMU
Gökhan Dinçer
BURSA HABERLERİ
Mudanya nöbetçi eczaneleri