GÜZELYALI SAHİLİNDEKİ ESNAF VE VATANDAŞ DERT KÜPÜ

27.04.2024 - Cumartesi 16:06

GÜZELYALI SAHİLİNDEKİ ESNAF VE VATANDAŞ DERT KÜPÜ
Mudanya Güzelyalı Mahallesi sahil kesiminde 31 Mart öncesi Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan sahil düzenlenmesinin tamamlanması esnaf ve vatandaşı canından bezdirdi.


31 Mart öncesi Bursa Büyükşehir Belediyesinin başlattığı sahil düzenleme çalışmaları sırasında sahilde biriken molozlar,sert esen rüzgarlar sonucu sahildeki çay bahçeleri başta olmak üzere diğer işyeri ve evlerin içine kadar giriyor. Beton duvar için dikilen demirler ise başlı başına tehlike saçıyor. Yaz aylarının gelmesi, havaların ısınmasıyla buralarda denize girmek için gelenler bu demirler yüzünden tehlikeli anlar yaşıyor. Özellikle çocukların bu demirle takılıp yaralanmasına sebebiyet vermesinden korkan aileler biran önce duvarların çekilerek demirlerin ortadan kalkması ve hafriyatın kaldırılarak tozdan kurtulmak istediklerini dile getiriyorlar.


Bu konuda Bursa Büyükşehir Belediyesinin bu konuya çözüm bulmasını isteyen Güzelyalı esnafı ve vatandaşlar, yazlıkçı aileler ve çocuklarının zarar görmemesi için bir an önce sahil düzenlemesinin bitirilmesini istiyorlar.

YORUM YAZ
MUDANYA HAVA DURUMU
Gökhan Dinçer
BURSA HABERLERİ
Mudanya nöbetçi eczaneleri