SİYAH İNCİRDE YİNE HÜSRAN
GÜÇLÜ KADINLAR KERMESİN GELİRİNİ EĞİTİME HARCAYACAK
24.08.2024 - Cumartesi 16:35
GÜÇLÜ KADINLAR KERMESİN GELİRİNİ EĞİTİME HARCAYACAK
Mudanya Güçlü Kadınlar Derneği (GÜÇ-KAD-DER) tarafından eğitime destek amacıyla giyim ve yiyecek kermesi düzenlendi. Dernek bünyesinde gerçekleştirilen Kermesin geliri ile okula başlayacak ihtiyaç sahibi öğrenciler için kullanılacak.

Mudanya Güçlü Kadınlar Derneği (GÜÇ-KAD-DER) bünyesinde açtıkları kermeste Dernek Başkan Yardımcısı Aysel Çalkap, tamamen dernek bünyemizde, dernek üyelerimizle birlikte hazırladıklarımız stantlarda üyelerimizin kadınlarının elleriyle hazırladıklarımız yiyecekleri satışa sununduk. Ayrıca Dernek üyelerimiz, bağışlanan birbirinden güzel giysiler büyük ilgi görürken, vatandaşların gösterdiği ilgiden oldukça memnun kaldık" dedi.

Mudanya Güçlü Kadınlar Derneği (GÜÇ-KAD-DER) Genel Sekreteri Aygül Çığ “sosyal sorumluluk projesi içerisinde yapılan bu çalışmayla bizlerde elimizden gelen yardımı göstermek, 10 öğrencimizin kırtasiye ve okul giysilerini karşılamak amacıyla kermesimizi açtık. Mudanya’da esnafımızın ve Kadınlarımızın topladıkları giysilere kermesimizi ziyarete gelen, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve dernek temsilcileri ile vatandaşlarımız oldukça yoğun ilgi gösterdiler.
Elde edilen kazançla Mudanya’da eğitim veren okullardaki ihtiyaç sahibi öğrencilerimiz tespit edip bir nebze olsun eksikliklerini tamamlamak istiyoruz. Kermese emeği geçenlere ve destek verenlere teşekkür ediyorum” dedi. Mudanya Güçlü Kadınlar Derneği (GÜÇ-KAD-DER) açılan kermese ihtiyaç sahibi öğrencilerimizi mutlu etmek için Mudanyalıların ilgisini bekliyoruz.



HK


BACA YANGINI PANİĞE NEDEN OLDU
MHP MUDANYA 15. OLAĞAN KONGRESİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ. GÖKHAN GÜLEÇ BAŞKANLIĞA SEÇİLDİ
ÇINARCIK’IN SUYU SİSTEME ENTEGRE EDİLİYOR
BÜYÜKŞEHİR’DEN DERELERDE TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
ORMAN YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI
AŞURE BEREKETİ MUDANYA’YI SARDI
7 TEMMUZ 2026 SALI GÜNÜ BURSA'DA TRAFİĞE KAPATILACAK GÜZERGAHLAR
MUDANYA ZEYTİN KOOPERATİFİ'NE YENİ ORTAKLIK BAŞVURULARI BAŞLADI
MUDANYA'DA PLANLI SU KESİNTİSİ
MUDANYA'DA İKİNCİ ÇÖP KAMYONU VAKASI YİNE CAN ALDI
