MUDANYA, DÜNYANIN GENÇLERİNİ AĞIRLIYOR
MUDANYA'DA KAR YAĞIŞI NEDENİYLE EĞİTİME ARA VERİLDİ
20.02.2025 - Perşembe 18:55
Bursa Valiliği, il genelinde etkili olması beklenen kar yağışı ve buzlanma tehlikesi nedeniyle 21 Şubat 2025 Cuma günü tüm resmi ve özel eğitim kurumlarında eğitime bir gün ara verildiğini duyurdu.
Örgün ve yaygın eğitim kurumları, rehabilitasyon merkezleri ve Kur'an kursları da tatil kapsamında yer alacak.
Kamu kurumlarında çalışan hamile, engelli ve kronik hastalığı olan personel ile anaokulu ve kreşlere devam eden çocuğu bulunan kadın personeller ise bir gün idari izinli sayılacak. Kurumların işleyişinde mesaisi zaruri olan personeller ise bu durumdan muaf tutulacak.
Bursa Valisi Erol Ayyıldız tarafından yapılan açıklamada, alınan kararın halkın güvenliği ve sağlığı için gerekli olduğu vurgulandı.


10 METRELİK İSTİNAT DUVARI BİNANIN ÜZERİNE DEVRİLDİ
BURSA’DA ÇOCUKLAR PATİLİ DOSTLARLA BULUŞTU
BURSA’DA 23 NİSAN’DA TOPLU ULAŞIM ÜCRETSİZ
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2025 YILI FAALİYET RAPORU’NA ONAY
KENDİLERİNİ POLİS SAVCI OLARAK TANITAN DOLANDIRICILAR YAKALANDI
HALİTPAŞA ORTAOKULU MİNİK ÖĞRENCİLERİN BÜYÜK BAŞARISI
OSB ORTAOKULUNDA 1.100 ÖĞRENCİYE İNEGÖLSPOR FORMASI DAĞITILDI
HENTBOL'DE BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR, AVRUPA’DA FIRTINA GİBİ ESİYOR
KÜÇÜK SANATÇILARININ BÜYÜK ESERLERİ 23 NİSAN ÖZEL SERGİSİNDE
ŞAMPİYONLUK COŞKUSU BÜYÜKŞEHİR'LE YAŞANDI
