MARMARABİRLİK OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI
MUDANYA SAHİL BULVARINDA SEYYARA JET OPERASYON
26.04.2025 - Cumartesi 10:40

Mudanya sahilde yaya kaldırımını işgal eden ve seyyar satıcılık yapan kişilere Büyükşehir zabıtası operasyon düzenlendi. 12 tezgaha el konulurken, direnenlere polis müdahale etti.

Bursa Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri Mudanya sahilde yaz sezonu öncesinde işi sıkı tutuyor. Yaya kaldırımını işgal edenler ve seyyar tezgah açanlara izin verilmiyor. Polis desteğiyle bugün operasyon gerçekleştiren büyükşehir ekipleri midyeci, kıyafet satıcısı, oyuncak ve meyve satıcısı kişilere izin vermedi. 60 polis ve zabıtanın katıldığı operasyonda 12 tezgaha el konuldu. Yaya kaldırımını işgal edenlere idari yaptırım uygulanırken, seyyar satıcılar için de tespit tutanağı düzenlenip encümene sevk kararı alınıyor. Bu kişilere yaklaşık 3 bin lira da pazar cezası kesiliyor.
Büyükşehir ekipleri, Mudanya, Güzelyalı, sahil bandında seyyar satıcıları izin verilmeyeceğini ifade ederken, zabıtaya zorluk çıkaran iki kişi ise polislerce sakinleştirildi. Oyuncak satan bir kadın da ekiplere tepki gösterirken yarın yine geleceğini söyledi. Mudanya’da sahil bandında yapılan denetimlerde, kamu kullanım alanları düzenlenirken, denetimlerin devam edeceği bildirildi.
Denetimler kapsamında, kamu kullanım alanlarını ihlal eden tezgahlar, dolaplar, masalar ve sandalyeler kaldırıldı.



MUDANYA MÜFTÜSÜ ÖZLER'İN MUHARREM AYI MESAJI
BURSA’NIN DUVARLARI SANATLA HAYAT BULUYOR
“HATIRLAMAK HAKTIR” PROJESİ NEA MOUDANİA’DA YENİ İŞ BİRLİKLER DOĞDU
BÜYÜKŞEHİR'DE ‘YAZ SPOR OKULLARI’ BAŞLIYOR
BAŞKAN VEKİLİ BİBA, ŞAMPİYON MARŞIN BESTECİLERİNİ AĞIRLADI
DÜNYA KUPASI COŞKUSU BİRLİKTE YAŞANACAK
AFETLERE YÜZYILLARDIR DAYANIM GÖSTEREN KENT BURSA
BAŞKAN VEKİLİ BİBA ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ
BİLARDO EFSANESİ SEMİH SAYGINER MUDANYA'DA BİLARDO SALONUNU ZİYARET ETTİ
MUDANYA DEMOKRASİ PLATFORMU TAŞINMAZLARIN SATIŞINI PROTESTO ETTİ
