EKOL KOLEJİ GELECEĞİN BİLİM İNSANLARINI YETİŞTİRİYOR
TEMELİ 23 NİSAN’DA ATILDI
15.07.2025 - Salı 09:46

Mudanya Belediyesi, çocukların güvenli ortamda sosyalleşmeleri ve oyun yoluyla öğrenmeleri için başlattığı “Çocuk Dostu Sokaklar” projesinin ilk adımını 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda attı. Proje kapsamında, Mütareke İlkokulu’nun çevresi çocuklara uygun şekilde yeniden düzenlendi.

Çocuk Dostu Sokak; pastel tonlarda boyanmış rengarenk zeminleri, eğitici çizimleri ve doğal malzemelerle tasarlanmış oyun alanlarıyla dikkat çekiyor.Güneş sistemi, yön bulma, geri dönüşüm, saat okuma gibi öğretici çizimlerin yer aldığı zemin tasarımları, çocukların oyun oynarken öğrenmesini sağlıyor. Grup oyun bölümleri, masa oyunları, salıncak, denge elemanları ve çocuklar için özel bisiklet ile akülü araç yolları bulunuyor.
Zeytin çekirdeğinden yapılan zemin dolgu malzemeleri ve ahşap oturma gruplarıyla doğayla uyumlu bir oyun ortamı sunuluyor.Ağaç gölgeleriyle çevrili alanda, çocukların oyun oynayabileceği ve ailelerin dinlenip sosyalleşebileceği geniş oturma alanları yer alıyor.
Ayrıca, alanda MUDAŞ tarafından işletilecek büfe, çocuklara, ailelere ve mahalle sakinlerine kaliteli ve uygun fiyatlı hizmet sunacak.



TÜRKİYE GENÇLİK FİLARMONİ ORKESTRASI BURSALIMÜZİKSEVERLERLE BULUŞTU
MUDANYA'DA OTOMOBİLLE MOTOSİKLET ÇARPIŞTI 1 YARALI
BURSA’DA HANEDAN TÜRBELERİNDEKİ PUŞİDELER YENİLENİYOR
2. MUDANYA CAZ FESTİVALİ BAŞLIYOR
İLÇE GENELİNDE YOLLAR YENİLENİYOR
ALİ YILDIZ: "MARMARABİRLİK'TE YENİ DÖNEMİN ODAĞINDA ORTAKLARIMIZ VAR"
ÇAYÖNÜ MAHALLESİNDE ÇIKAN ANIZ YANGINI BÜYÜMEDEN SÖNDÜRÜLDÜ
KAYGAN YOLDA ZİNCİRLEME KAZADA 3 KİŞİ YARALANDI
ŞİŞME BOTUYLA DENİZ AÇILAN GENÇ PANİKLEYİNCE SÜRÜKLENMEYE BAŞLADI
MUDANYA YÖRÜKALİ KÖYÜNDE ŞEHİTLER İÇİN VE BEREKET DUALARI YAPILDI
