MUDANYA YA YENİ İHTİYAÇ ODAKLI KUR'AN KURSLARI

16.09.2025 - Salı 10:20

Mudanya ilçe Müftüsü Dr. İbrahim Özler, 2025-2026 eğitim öğretim yılı dolayısıyla ilçe genelinde vatandaşların eğitim göreceği ihtiyaç odaklı Kur'an kurslarının yeni öğrencilerini beklediğini duyurdu.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Kur'an-ı Kerim okumayı ve İslam'ın temel prensiplerini uygulamayı öğretmeyi hedefleyen Kur'an Kursları Mudanya ilçesinde de ihtiyaç odaklı olarak yeni döneme yönelik öğrencilerin! bekliyor.

Mudanya ilçe Müftüsü Dr. İbrahim Özler, 15 Eylül'de eğitime başlayan ihtiyaç odaklı Kur'an kurslarının ihtiyaç bölgelerini dikkate alarak ve vatandaşların daha kolay ulaşım sağlamasını göz önünde bulundurduklarını söyledi. İhtiyaç odaklı kursların Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından önemli bir İhtiyacı karşılamak üzere açıldığını belirten Müftü Dr. Özler, vatandaşlara Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan müfredat kapsamında Kur'an-I Kerim ve temel dini bilgiler öğretilerek vatandaşların manevi gelişiminde etkili olan değerlerin de eğitiminin verildiğini söyledi.

Müftü Özler yeni dönem için ihtiyaç odaklı Kur'an kursu öğrenci kayıtlarının devam ettiğini duyuracak, vatandaşların Mudanya İlçe Müftülüğüne şahsen ya da 0224 544 12 10 nolu telefondan başvurabileceklerini ya da Mudanya'da bulunan Hacı Baba, Akşemseddin, Siteler, Kültür Merkezi, Duran, Güzelyalı Merkez, Akköy, Mürsel, Yörükah ve Ülkü Mahallelerinde açılan kurslardan bilgi alabileceklerini kaydetti.

YORUM YAZ
MUDANYA HAVA DURUMU
bosalan
BURSA HABERLERİ
Mudanya nöbetçi eczaneleri