MUDANYA YAPI KAYIT MAĞDURLARI" ŞEHREKÜSTÜ 15 TEMMUZ MEYDANINDA YIKIM ÇÖZÜM DEĞİLDİR DEDİLER
MUDANYA 911 EKİBİ ÖLMEK ÜZERE OLAN MARTIYI KURTARDI
04.01.2026 - Pazar 11:58

Mudanya sahilinde oltaların kancalarına takılan ve hareketsiz kalan martı, 911 Arama Kurtarma Ekibi tarafından kurtarıldı.

Bursa’nın Mudanya ilçesinde sahilde, oltaların misina ve kancalarına takılarak deniz üzerinde hareketsiz kalan bir martı, 911 Arama Kurtarma Ekibinin müdahalesiyle zarar görmeden kurtarıldı.
Martının su üzerinde çırpınarak hareketsiz kaldığını fark eden bir vatandaş, durumu 911 Arama Kurtarma Ekibine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye gelen ekipler, denizden martıyı güvenli bir alana çıkardı.
Ekipler, martının üzerine dolanan misina ve kancaları titizlikle çıkararak olası yaralanmaların önüne geçti. Ucunda balık bulunan oltadan kurtarılan martı, yapılan kontrollerin ardından tekrar doğal yaşam alanına salındı.
Kurtarma anlarına tanıklık eden çevredeki vatandaşlar, duyarlı ve titiz çalışmaları nedeniyle 911 Arama Kurtarma Ekibine teşekkür etti.

Haber: İlhan Atabey


MUDANYA MÜFTÜSÜ ÖZLER'İN MUHARREM AYI MESAJI
BURSA’NIN DUVARLARI SANATLA HAYAT BULUYOR
“HATIRLAMAK HAKTIR” PROJESİ NEA MOUDANİA’DA YENİ İŞ BİRLİKLER DOĞDU
BÜYÜKŞEHİR'DE ‘YAZ SPOR OKULLARI’ BAŞLIYOR
BAŞKAN VEKİLİ BİBA, ŞAMPİYON MARŞIN BESTECİLERİNİ AĞIRLADI
DÜNYA KUPASI COŞKUSU BİRLİKTE YAŞANACAK
AFETLERE YÜZYILLARDIR DAYANIM GÖSTEREN KENT BURSA
BAŞKAN VEKİLİ BİBA ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ
BİLARDO EFSANESİ SEMİH SAYGINER MUDANYA'DA BİLARDO SALONUNU ZİYARET ETTİ
MUDANYA DEMOKRASİ PLATFORMU TAŞINMAZLARIN SATIŞINI PROTESTO ETTİ
