MUDANYA TARIM İLÇE MÜDÜRLÜĞÜ'NÜN ÜRETİCİLERLE CUMA BULUŞMASI
TİRİLYE KAYGAN YOLDAKİ KAZA UCUZ ATLATILDI
18.01.2026 - Pazar 23:14

Tirilye–Mudanya yolu üzerindeki Özge Sitesi önünde bulunan keskin virajda iki otomobil, yağış sonrası yolun kayganlaşması nedeniyle sürücülerinin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşılıklı çarpıştı. Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücüler şarampole uçtu.

Çarpmanın etkisiyle araçlardan biri metrelerce sürüklenerek şarampolden aşağıdaki zeytinlik alana savrulurken, diğer araç son anda durabildi. Kazayı gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada bir kişi yaralanırken, her iki araçta da maddi hasar oluştu. Yaralı, sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.
Güvenlik gerekçesiyle geçici olarak trafiğe kapatılan yol, maddi hasarlı araçların çekici yardımıyla kaldırılmasının ardından yeniden ulaşıma açıldı.
Jandarma ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.


BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ MUDANYA İLÇE BAŞKANLIĞINA MELEK KARABAY ATANDI
MUDANYA DAHİL 4 İLÇEDE TEFECİLERE OPERASYON
MUDANYA HALİT PAŞA ORTA OKULU HENTBOLDE BAŞARIYA DOYMUYOR
ÇINARCIK SUYU GÖRÜKLE VE MUDANYA'YA TAŞINIYOR
MUANYA'DA ÇOCUKLARLA TERAVİH NAMAZI ŞENLİĞİ
RAMAZAN TEDBİRLERİ KAPSAMINDA SÜRÜCÜLER DENETLENDİ
TOPLUM DESTEKLİ POLİSTEN ANLAMLI ZİYARET
MUDANYA KENT KONSEYİ BÜNYESİNDE 2.MAHALLE MECLİSİ KURULDU.
ENGELLİLER DERNEĞİ KONGRE İLANI
MUDANAYA’DA KAZADAN KAÇAN SÜRÜCÜ ZEYTİNLİĞE DALDI

