TYSD ÜYELERİ MUDANYA’DA BULUŞTU

09.06.2026 - Salı 16:21

Türkiye Yardım Sevenler Derneği (TYSD) 23. Bölge Toplantısı kapsamında Bursa, Mudanya, Gemlik, İnegöl ve Yenişehir şubelerinin katılımıyla çeşitli toplantı ve etkinlikler gerçekleştirildi.

Bursa’da başlayan program, daha sonra Mudanya’da devam etti. TYSD Mudanya Şube Başkanı Nuray Uzer’in ev sahipliğinde düzenlenen etkinlikte, farklı il ve ilçelerden gelen dernek üyeleri ilçenin tarihi ve turistik noktalarını ziyaret etti.

Program kapsamında katılımcılar, Mudanya Mütareke Evi, Girit Mahallesi ve Tirilye’de incelemelerde bulunarak bölgenin kültürel mirası hakkında bilgi aldı.

Etkinlikler çerçevesinde, Türkiye Yardım Sevenler Derneğinin davetiyle sahne alan Bursa Yaren Halk Oyunları Ekibi, Mudanya Mütareke Meydanı’nda gösteri sundu. İzleyicilerin yoğun ilgi gösterdiği halk oyunları performansında bazı vatandaşlar da ekibe eşlik etti.

Gösteri sonunda Bursa Yaren Halk Oyunları Ekibi, izleyiciler tarafından uzun süre alkışlandı. Program, katılımcıların hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından sona erdi.

YORUM YAZ
MUDANYA HAVA DURUMU
BS
BURSA HABERLERİ
Mudanya nöbetçi eczaneleri