YAZAKİ İŞÇİLERİ MESS’İ ÇATAL KAŞIKLI PROTESTODA ETTİ
MUDANYA'DA SU ÜRÜNLERİ DENETİMLERİNE EĞİTİM DESTEĞİ
17.12.2025 - Çarşamba 22:40

Mudanya İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'ne bağlı Su Ürünleri Kontrol Ekibi, deniz polisi ve kıyı emniyeti ekiplerine uygulamalı ve teorik bilgilendirme yaptı.
Mudanya'da su ürünleri kaynaklarının korunması ve sürdürülebilir balıkçılık amacıyla kurumlar arası iş birliği eğitimle güçlendirildi.

Mudanya İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü personeli, 1380 sayılı Su Ürünleri Kanunu ile 6/1 ve 6/2 numaralı Ticari Su Ürünleri Avcılığı Tebliğleri kapsamında, Kıyı Emniyeti ve Deniz Polisi Şube Müdürlüğü personeline uygulamalı ve teorik eğitim verdi.
Eğitimde, yasak avlanma yöntemleri, boy ve tür sınırlamaları, avlanma dönemleri, ruhsat ve belge kontrolleri gibi konular ele alındı. Uygulamalı kısımda ise denetim teknikleri ve numune alma yöntemleri pratik olarak gösterildi.
Yetkililer, eğitimlerin düzenli olarak devam edeceğini belirtti.


MUDANYA’YADA YAĞIŞ SEBEBİYLE KAYGANLAŞAN YOLDA KAZALAR MEYDANA GELDİ
BAŞKAN VEKİLİ ŞAHİN BİBA: “BÜTÜN OTOBÜSLERİ ELEKTRİKLİYE ÇEVİRECEĞİZ”
BAŞKAN VEKİLİ ŞAHİN BİBA SÖZÜNÜ TUTTU: GEÇİT KÖPRÜSÜ TRAFİĞE AÇILDI
BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR “POYRAZIN KIZLARI” GALİBİYET SERİSİNİ SÜRDÜRÜYOR
BAŞKAN VEKİLİ BİBA AHİLERİ AĞIRLADI, YILIN AHİSİ NURETTİN TUL OLDU
MUDANYA’YA SAĞLIKTA DEV HAMLE: 5 YENİ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ GELİYOR
ULUSLAR ARASI SANATÇI DALMAZGİL, ESERLERİYLE TUNUSTA ESERLERİNİ ÖLÜMSÜZLEŞTİRDİ
MUDANYA'DA MOTOSİKLET KAZASINDA YARALANAN SÜRÜCÜ HAYATA TUTUNAMADI
MUDANYA’NIN KURTULUŞUNUN 104. YILI KUTLANDI
TARIM A.Ş. MUDANYA’DA MİDYE ÇİFTLİĞİ KURULUYOR
