MUDANYA’DA YAĞMURUN BASINCINA DAYANAMAYAN İSTİNAT DUVARI ÇÖKTÜ
YAĞMUR MUDANYA’YA YARAMADI, TOPRAK KAYMASI VE ÇÖKMELER MEYDANA GELDİ
30.03.2026 - Pazartesi 21:18

Bursa’nın Mudanya ilçesi Burgaz Mahallesi Kızıltoprak Caddesi’nde, Kristal Park Evleri önünde bulunan parke kaplı yol, yağışların ardından yaklaşık bir metre çöktü. Site sakinlerinin yoğun olarak kullandığı yolda meydana gelen çökme paniğe yol açtı.

Sabah saatlerinde fark edilen toprak kaymasının, yolun alt kısmında bulunan siteler için risk oluşturduğu belirtildi. Bölgede park halinde bulunan çok sayıda araç da olası bir kaymaya karşı tehlike altında kaldı.

İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Ekipler, riskli bölgede emniyet şeridi çekerek güvenlik önlemi aldı.
Öte yandan kayan toprağın, aşağıda bulunan bir sitenin otoparkına kadar ulaştığı öğrenildi. Vatandaşlar, daha büyük bir tehlike yaşanmadan yetkililerin bir an önce kalıcı önlem almasını istedi.


BURSALI ALİ’NİN VATMANLIK HAYALİ GERÇEKLEŞTİ
23 NİSAN’DA BAŞKANLIK KOLTUĞU ÇOCUKLARIN OLDU
BURSA BÜYÜKŞEHİR MECLİSİ’NDE SÖZ ÇOCUKLARIN OLDU
MUDANYA’DAKİ YIKIMLARA VATANDAŞLAR İSYAN ETTİ
ARİF BAYRAK: “BİZİM İÇİN ASIL OLAN VATANDAŞIMIZIN ACISINA ORTAK OLMAKTIR”
10 METRELİK İSTİNAT DUVARI BİNANIN ÜZERİNE DEVRİLDİ
BURSA’DA ÇOCUKLAR PATİLİ DOSTLARLA BULUŞTU
BURSA’DA 23 NİSAN’DA TOPLU ULAŞIM ÜCRETSİZ
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2025 YILI FAALİYET RAPORU’NA ONAY
KENDİLERİNİ POLİS SAVCI OLARAK TANITAN DOLANDIRICILAR YAKALANDI
