ORMAN YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI
AŞURE BEREKETİ MUDANYA’YI SARDI
07.07.2026 - Salı 13:33

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Muharrem ayı dolayısıyla 28 farklı noktada gerçekleştirilen aşure ikramlarının durağı bu kez Mudanya BUDO İskelesi sahil girişi oldu.

Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen aşure dağıtımına AK Parti Mudanya İlçe Başkanı Arif Bayrak, AK Parti Mudanya İlçe Teşkilat Başkanı Oğuzhan Yılmaz, AK Parti Mudanya Kadın Kolları Başkanı Sibel Kalender ve çok sayıda vatandaş katıldı. Muharrem ayının birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu pekiştiren aşure ikramlarından duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi’ne ve Başkan Vekili Şahin Biba’ya teşekkürlerini iletti.

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin 17 ilçeyi kapsayan aşure ikram programı, 15 Temmuz akşamına kadar devam edecek. Program çerçevesinde, Şirinevler Pazar Alanı, Mustafakemalpaşa Adnan Menderes Meydanı, Beşevler Pazar Alanı, Büyükorhan Meydanı, İhsaniye Pazar Alanı, İznik Pazar Alanı, Yenişehir Meydanı, Demirtaş Meydanı, Tarihi Ulu Cami önü ve 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda vatandaşlara aşure ikramı yapılacak.




BÜYÜKŞEHİR’DEN KÜLTÜRPARK’TA YEŞİLÇAM ESİNTİSİ
MUHTAR İSTEDİ TEHLİKELİ DALLAR TEMİZLENDİ
ALEV ALAN OTOMOBİL ZEYTİNLİK ALANA SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ
MUDANYA’DA MEVLİD-İ NEBİ PROGRAMI
BÜYÜKŞEHİR’DEN GÖLYAZI’DA KAPSAMLI BAKIM ÇALIŞMASI
TURHAN TAYAN YENİ ATANAN MUDANYA KAMAKAMI YILMAZ'ZİYARET ETTİ
MUDANYA’DA “AÇIK KAPI”YA BÜYÜK İLGİ
BURSA ŞEHİR HASTANESİ’NİN İÇ YOLLARI YENİLENDİ
BÜYÜKŞEHİR’DEN MİNİKLERE ‘İKİ BAVUL DOLUSU’ EĞLENCE
BURSA’NIN 17 İLÇESİNİ KAPSAYAN ORTAK BİR KENT KONSEYİ VİZYONU
