MUDANYA MEMLEKET PARTİLİLER CHP'YE KATILDI
MUDANYA'NIN ABİSİ ESMAN NEJDET, KAHVALTI VEREREK ANNESİNİ ANDI
12.10.2025 - Pazar 11:30

Mudanya'nın tanınmış saygın iş insanı Nejdet Şen annesinin vefatının 13. yıldönümünde, Mudanyalı annelere MUDAŞ'ta kahvaltı verdi.

Bugün Türkiye Yardım sevenler Derneği Mudanya şube Başkanı Nuray Uzer ile Tanınmış iş insanı Esman Nejdet Şen 'in organizasyonluğunda merhum annesinin vefatının 13. yılında kahvaltı günü etkinliği düzenledi. Devetli hanımlar, Esman Nejdet Bey'in her yıl Annesi adına yaptığı bu hayrı Allah kabul etsin dualarında bulundular. Davetliler, Nurlar içinde uyusun diyerek, davetleri için kendilerine çok teşekkür ettiler.

Esman Nejdet Şen katılımlarından dolayı konuklara teşekkür etti. Şen "en ihtiyacım olduğunda anacığımın dualarıyla ayakta kalmayı başardım. Her geçen gün eksikliğini daha çok hissediyorum. Annesi sağ olanlara uzun ömürler, Ahirete intikal edenlere Allah'tan Rahmet diliyorum. Sizlerede sağlıklı ömür diliyorum" sözleriyle duygularını dile getirdi.




KAAN GÜRBÜZ’DEN BAŞKAN DALGIÇ’A SPORSUZ MUDANYA AÇIKLAMASI
CUMHURİYET’İN 103. YILINDA MUDANYA’DA BÜYÜK COŞKU
BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇEKRİCE’YE YENİ KÖPRÜ
103. YILINDA CUMHURİYET MUDANYA'DA COŞKUYLA KUTLANDI
CÜNEYT SOYLU, BURSA TİCARET BORSASI YÖNETİM KURULUNA SEÇİLDİ
MUDANYA CUMHURİYET BAŞSAVCISI GÜLHAN GÜL AKDENİZGEMLİK AÇIK CEZA İNFAZ KURUMU'NU ZİYARET ETTİ
MUDANYA SAHİLİNDE ERKEK CESEDİ BULUNDU
ÇAYÖNÜ’NDE BETON BLOK KIRILDI, TARLADAN SULAR ÇEKİLDİ
ÖDÜLLÜ ZEYTİNYAĞI VE ÇEPNİ İMECE FABRİKASI TANITILDI
KENT KONSEYİ’NDE ATIKLAR SANATA DÖNÜŞÜRKEN, ARKADAŞLIKLAR GÜÇ BİRLİĞİNE DÖNÜŞTÜ
