CUMHURİYET GALERİSİ’NDE CUMHURİYET KADINI
DÜM KA RİTİM TOPLULUĞU, TÜRKİYE’NİN FARKLI NOKTALARINA RİTMİNİ TAŞIYOR
11.11.2025 - Salı 15:03
Bursa’nın Mudanya ilçesinde çalışmalarını sürdüren Düm Ka Ritim Topluluğu Master Grubu, eğitmen Kaplan Polat ve koordinatör Asuman Köseoğlu rehberliğinde faaliyetlerine devam ediyor.
Yaklaşık 50 kişilik kadrosuyla topluluk, farklı gruplara ayrılarak düzenli provalar gerçekleştiriyor. 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü dolayısıyla açıklama yapan Polat ve Köseoğlu, Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e duydukları saygı ve minneti ifade etti.
Çalışmalarıyla farklı bölgelerde de ilgi gören topluluk, çeşitli il ve ilçelerde düzenlenen etkinliklerde yer alıyor. Son dönemde yerel ve ulusal basında da adından söz ettiren Düm Ka Ritim Topluluğu, provalarına düzenli olarak devam ederken, katılımcı sayısında gün geçtikçe artış olduğunu belirtildi.


İDO DENİZ OTOBÜSÜ İSKELEYE YANAŞIRKEN İSKELEYE ÇARPTI
AKÜLÜ MOTOSİKLET KAZASINDA SÜRÜCÜ VE YOLCULAR YARALANDI
MUDANYA’DA YOLLAR BÜYÜKŞEHİRLE YENİLENİYOR
MUDANYA’DA 2026-2027 ADLİ YILI AÇILIŞI YAPILDI
DALGIÇ’TAN İNCİR ÜRETİCİLERİNE HASAT ZİYARETİ
MUDANYA’DA 30 AĞUSTOS ZAFER COŞKUSU
ZAFERİN 104 ÜNCÜ YILI MUDANYA’DA TÖRENLERLE KUTLANDI
BALIKÇI BARINAĞINI MEVKİİNDE İKİ OTOMOBİL ÇARPIŞTI, YARALILAR VAR
66 YAŞINDAKİ KADIN YAYA OTOMOBİL ÇARPMASI SONUCU HAYATINI KAYBETTİ
MUDANYA’DA CAN DOSTLARIN YAŞAM ALANI BÜYÜYOR
