MUDANYA’DA BIÇAKLI SALDIRIDA BİR KİŞİ YARALANDI
MUDANYA ADD, ÖĞRETMENLERİN GÜNÜNÜ KAHVALTILI BULUŞMADA KUTLADI
24.11.2025 - Pazartesi 13:22

Mudanya Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Mudanya Şubesi Başkanı Soyer Kazancı ve Dernek Üyeleri ile birlikte düzenlenen etkinlikte, BURFAŞ Tesislerinde kahvaltılı buluşmada Baş Öğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve Öğretmenleri andılar .

Kahvaltılı Buluşmada hoş geldiniz konuşması yapan emekli öğretmen Başkan Sopyer Kazancı, öncelikle Baş Öğretmen Mustafa Kemal Atatürk'ü anarak başladı. Kazancı daha sonra, "Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı öğretmenlerimizin her türlü fedakarlıklarla hizmet vererek yetiştirdikleri bugünün öğrencileri, yarının büyükleri olarak vatana hizmet edecek ülkemizi kalkındıracak hizmetlerde bulunacaklarına inanıyorum. Böylesine güzel bir günde bizleri yalnız bırakmayarak davetimize icabet etmenizden büyük mutluluk duyduk. Dilerim bundan sonraki etkinliklerde yine birlikte oluruz. Başta Başöğretmen Atatürk ve ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimi saygı ve özlemle anıyorum. Hayatta olan öğretmenlerimize sağlıklı yaşam ve başarılı eğitim ve öğretimler diliyorum". diyerek duygularını dile getirdi.

Atatürk'ü ve öğretmenlerin anma gayesiyle yapılan toplantıya, Sivil toplum örgütleri, siyasi parti temsilcileri; Mudanya Belediye Meclis üyeleri ve eğitim gönüllüleri iştirak ettiler.



TÜRKİYE GENÇLİK FİLARMONİ ORKESTRASI BURSALIMÜZİKSEVERLERLE BULUŞTU
MUDANYA'DA OTOMOBİLLE MOTOSİKLET ÇARPIŞTI 1 YARALI
BURSA’DA HANEDAN TÜRBELERİNDEKİ PUŞİDELER YENİLENİYOR
2. MUDANYA CAZ FESTİVALİ BAŞLIYOR
İLÇE GENELİNDE YOLLAR YENİLENİYOR
ALİ YILDIZ: "MARMARABİRLİK'TE YENİ DÖNEMİN ODAĞINDA ORTAKLARIMIZ VAR"
ÇAYÖNÜ MAHALLESİNDE ÇIKAN ANIZ YANGINI BÜYÜMEDEN SÖNDÜRÜLDÜ
KAYGAN YOLDA ZİNCİRLEME KAZADA 3 KİŞİ YARALANDI
ŞİŞME BOTUYLA DENİZ AÇILAN GENÇ PANİKLEYİNCE SÜRÜKLENMEYE BAŞLADI
MUDANYA YÖRÜKALİ KÖYÜNDE ŞEHİTLER İÇİN VE BEREKET DUALARI YAPILDI
