KÜLTÜR VE SANAT DERNEĞİ ÇAĞLAYAN’LA DEVAM DEDİ

21.04.2024 - Pazar 18:31

KÜLTÜR VE SANAT DERNEĞİ ÇAĞLAYAN’LA DEVAM DEDİ

Mudanya Kültür ve Sanat Derneği, dernek binasında gerçekleştirdiği olağan kongresinde tek listeyle gidilen seçimde Hüseyin Çağlayan ve listesi 3 yıllığına yeniden seçildi.

26 yıldır Mudanya’da faaliyetlerini sürdüren Mudanya Kültür ve sanat Derneği binasında gerçekleşen olağan kongresine 49 dernek üyesinde 42 dernek  üyelerinin katılımıyla gerçekleşen kongrede saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Divan kurulu seçiminde Başkan Mehmet Sevgi katipliklere Tahir Vural ve Cihan Öztürk seçildi. Divan Kurulunun oluşmasının ardından gündeme geçildi. Yönetim ve denitim raporlarının okunmasının ardından oy birliğiyle yönetim ibra edildi. Yeni Tüzük değişikliğine gidilerek 2 yılda bir yapılan kongrenin 3 yılda bir yapılması karara bağlandı. Mudanya Belediyesi Kültür ve Sanat Derneği olan isminden Belediye ibaresinin kaldırılarak Mudanya Kültür ve Sanat Derneği olarak değiştirilmesi oy birliğiyle kabul edildi. Yenni bütçenin görüşülerek 3 yıl 285 Bin LKira olarak belirlenmesi kabul edildi.

Gündemin son maddesi olan yeni yönetimin seçimine gidilerek, yönetim ve denetim kurulu belirlendi. Eski yönetimin ibra edilmesini ardından yapılan seçim sonrası Yönetim kurluna,  Hüseyin Çağlayan, Alpaslan Turhan, İ. Nalan Yazgan, Aygül Çığ, Mehmet Sevgi, denetim Kuruluna, Hamdi Algurkaplan, Koray Bakır, Cihan Öztürk seçildiler.Seçilen yeni yönetim Dernek Başkanlığına Hüseyin Çağlayan’ı seçti.

Görev dağılımı sonrası bir konuşma yapan Başkan Çağlayan, “Göreve seçilen ekip arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Mudanya’yı kültür alanında tanıtmak ve kültürel faaliyetlerde bulunarak Mudanya ve Türkiye’de bu faaliyetlerimizle tanınmak istiyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde özverili çalışmalarımızla bunu başaracak güçteyiz. Dernek üyelerimize katılımlarından dolayı teşekkür ediyor, birlik ve beraberliklerin bizlere daha güzel çalışmaları beraberinde getireceğine inanıyorum” dedi.

YORUM YAZ
MUDANYA HAVA DURUMU
bosalan1
BURSA HABERLERİ
Mudanya nöbetçi eczaneleri