"ORMAN BENİM" ETKİNLİĞİ

03.05.2024 - Cuma 17:40

"ORMAN BENİM" ETKİNLİĞİ

Mudanya’da, orman yangınlarına karşı bilinç ve farkındalık oluşturmak amacıyla “Orman Benim” etkinliği düzenlendi.

Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü’nün öncülüğünde 81 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen etkinlik, Mudanya’da Bursa yolu Çağrışan mevkiinde bulunan Şehit Selim Kiraz Hatıra Ormanı’nda yapıldı. Etkinliğe Mudanya İlçe Kaymakamı Ayhan Terzi, Emniyet Müdürü Atakan Ateşli, Tarım İlçe Müdürü Ergün Karadağ, Nüfus Müdürü İsmail Şükrü Yılmaz, Milli Eğitim Müdürü Suat Topal, İlçe Sağlık Müdürü Nalan Yıldız, Mal Müdürü Ali Yaşar Çavuş, Sahil Güvenlik Komutanı Elyesa Koyuncuoğlu, Milli Eğitim Şube Müdürü Aydın Narin, Mudanya Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar, Göynüklü Ortaokulu öğrencileri ve vatandaşlar katıldı.

Katılımcılar, orman yangınlarının önlenmesi ve orman yangınlarının çıkmasını önleme bilincinin oluşturulması amacıyla çevre temizliği yaparak, biriken çöp ve cam kırıklarını topladılar.

Bu etkinlikle, Mudanya’daki ilçe kurum ve kuruluşları ile okul öğrencileri, ormanın korunmasının ve sürdürülebilir bir çevre için toplumun her bireyinin sorumluluğunun altını çizmiş oldular.

Haber: İlhan Atabey

YORUM YAZ
MUDANYA HAVA DURUMU
bosalan1
BURSA HABERLERİ
Mudanya nöbetçi eczaneleri