MUDANYA'DA KARİYER GÜNLERİ

07.05.2024 - Salı 12:40

MUDANYA'DA KARİYER GÜNLERİ

Mesleğim Geleceğim Projesi kapsamında Mudanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen "Kariyer Günleri" Mudanya Spor Salonunda protokol tarafından açılışı yapıldı.

Mudanya Spor Salonunda çeşitli üniversitelerin temsilcilerinin oluşturduğu stantlarda mesleki bilgiler verilerek bilgilendirmelerde bulundular. 3 Gün sürecek kariyer günlerinin ilk bölümlerinde 10:00 -16:00 saatleri arasında "Meslek Elemanları ve Üniversiteler" in tanıtımı yapılıyor. ikinci

Gün yine Mudanya Spor Salonunda, 08.05.2024 Saat 10:00 - 16:00 saatleri arasında Lise tanıtımları yapılacak. 3. Gün 09.05.2024 Perşembe Günü Saat 10:30 da Şehit Cüneyt Bursa Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans salonunda Eğitimci, Yapımcı, Sunucu, Yazar, Konuşmacı, Sadık Gültekin doğru tercih konularında Seminer verecek.

Açılışta bulunan Mudanya Kaymakamı Ayhan Terzi, kariyer günleri hakkında görüşlerini ifade etti, Kaymakam Terzi, "Mudanya'mızda öğrencilerimiz, kariyerlerinde çalışma hayatında başarılı olabilmeleri için tüm meslekleri tanıtıyoruz. Doktorluktan, psikologluktan, makine Mühendisliğine, Asker emniyet ve diğer tüm birimlerimizde, inşaat mühendislerimize ve diğer tüm birimlerle genç kardeşlerimizin başarılı olabilmeleri için, çalışma hayatlarında hata yapmamaları, kariyerlerine bir an önce yön vermeleri için kariyer günleri oluşturduk. 3 gün sürecek kariyer günlerine tüm öğrencilerimizi, vatandaşlarımızı bekliyoruz. emeği geçenlere teşekkür ediyorum" diyerek görüşlerini dile getirdi.

Daha sonra protokolün birlikte açılış kurdelesini kesmesiyle başta Kaymakam Terzi ve öğrenciler tanıtım satanlarını gezerek görevlilerden bilgiler aldılar, gezdikleri stantlardan kendilerine mesleki bilgiler içeren kitap ve broşürler dağıttılar.

YORUM YAZ
MUDANYA HAVA DURUMU
bosalan1
BURSA HABERLERİ
Mudanya nöbetçi eczaneleri