ŞEHNAZ BAYRAKTAR "CHP KADIN KOLLARI BAŞKANLIĞINA ADAY"

19.05.2024 - Pazar 20:18

ŞEHNAZ BAYRAKTAR "CHP KADIN KOLLARI BAŞKANLIĞINA ADAY"

Cumhuriyet Halk Partisi üyesi Şehnaz Bayraktar, Mudanya CHP Kadın Kolları Başkanlığı için adaylığını açıkladı.

Bayraktar, kadınların toplumsal, ekonomik ve kültürel hayatta daha güçlü bir konuma gelmesini hedefleyerek bu önemli göreve talip olduğunu ifade ederek, aday olmasının başka yönlerini ifade ederek, hedeflerinde Kadınların sesini daha güçlü duyurmak, Kadın haklarını korumak ve fırsat eşitliğini sağlamak, Kadın kolları olarak birlik ve beraberlik içinde Mudanya’da kazandıkları yerel iktidarı genel iktidara taşımak" dedi.

Şehnaz Bayraktar, hem 2023 genel seçimlerinde hem de 31 Mart yerel seçimlerinde Bursa ve Türkiye genelinde saha çalışmaları yaparak kırmızı yelekliler ekibinin bir parçası olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Toplumsal cinsiyet eşitliği konusunda farkındalık yaratmak ve kadınların eğitim ve iş hayatında daha aktif rol almasını sağlamak amacıyla uzun yıllardır CHP çatısı altında siyasi çalışmalar yürüten Bayraktar, Mudanya sokaklarını adım adım arşınlayan yol arkadaşlarıyla birlikte mücadele etmeye devam edeceğini vurguladı.

Şehnaz Bayraktar Kimdir?

Atatürkçü bir ailenin 1960 yılında Yalova’da doğan üçüncü çocuğu olan Bayraktar, 1964 yılında Bursa’ya taşındı ve kız meslek lisesini bitirdi. Daha sonra 22 yıl boyunca noterlik yaparak emekli oldu. Okumanın yaşının olmadığını savunan Bayraktar, üniversite sınavlarına girerek Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü’nde 4. sınıf öğrencisi olduğunu söylen Bayraktar, sadece CHP Kadın Kolları yönetimine değil, herkesin canı, yoldaşı, dostu ve kardeşi olmaya da aday olduklarını ifade etti.

YORUM YAZ
MUDANYA HAVA DURUMU
bosalan1
BURSA HABERLERİ
Mudanya nöbetçi eczaneleri