MUDANYA SAHİL BULVARINDA SEYYARA JET OPERASYON
EŞSİZ GÜZELLİKLERLE DONANMIŞ MUDANYA NAVİTA BALIK'TAYDIK
25.04.2025 - Cuma 23:37

Kısa bir zaman önce açılışı gerçekleştirilen" Mudanya NAVİTA" Balıkta, Mudanya yerel basını olarak, işletmecisi İsmail Demir ve eşi Sibel hanımın davetine katılarak nefis ortamda deniz ürünleri ve mezeleri tattık.

NAVİTA Balık kreatif olarak hazırlanan muhteşem dekorunun yanı sıra harika bir konsepte hazırlanmış şahane bir balık restoranı olmuş. Girişte bir balık restoranına değil de bir balo salonuna giriş yapmış hissettim kendimi. Gurplarve özel toplantılar için ayrılmış VİP odası alışılmışın dışında bir olay. Bir örnek kıyafetleriyle başta İşletme Müdürü olmak üzere müşterilerini değil de konuklarını karşılarcasına samimi ve sıcak bir tavır sergiliyorlar. Rahat ve insanı evindeymiş hissi veren mobilyalarında yemek yemenin rahatlığını veriyor.
NAVİTA Balıkta balık yemenin bir ayrıcalığı var, Şefleri sizin isteklerinize göre, damak tadınıza göre hazırlayıp sunuyorlar. Mezeci ustanın elinden çıkan 60 ın üzerinde mezeleri Türkiye standartlarının üzerinde kalite ve tadında. Her biri bir sanat eseri gibi, gerek tat gerekse görsel olarak insanı hayran bırakıyor.

İşletmeci İsmail beyin geçmişine dayalı olarak hazırlanan tatlıları, şeker hastalarını bile cezp edecek kalitede. Özellikle Portakal Aromalı ve dondurmalı "İrmik Helvası" alışkanlık yapacak güzellikte. "NAVİTA Balık" Sadece Mudanya değil, Bursa ve Türkiye'de emsallerinin üstsünde bir balık restoranı kazandıran İsmail Demir'i tebrik ediyor, işlerinde başarılar diliyorum.





TÜRKİYE GENÇLİK FİLARMONİ ORKESTRASI BURSALIMÜZİKSEVERLERLE BULUŞTU
MUDANYA'DA OTOMOBİLLE MOTOSİKLET ÇARPIŞTI 1 YARALI
BURSA’DA HANEDAN TÜRBELERİNDEKİ PUŞİDELER YENİLENİYOR
2. MUDANYA CAZ FESTİVALİ BAŞLIYOR
İLÇE GENELİNDE YOLLAR YENİLENİYOR
ALİ YILDIZ: "MARMARABİRLİK'TE YENİ DÖNEMİN ODAĞINDA ORTAKLARIMIZ VAR"
ÇAYÖNÜ MAHALLESİNDE ÇIKAN ANIZ YANGINI BÜYÜMEDEN SÖNDÜRÜLDÜ
KAYGAN YOLDA ZİNCİRLEME KAZADA 3 KİŞİ YARALANDI
ŞİŞME BOTUYLA DENİZ AÇILAN GENÇ PANİKLEYİNCE SÜRÜKLENMEYE BAŞLADI
MUDANYA YÖRÜKALİ KÖYÜNDE ŞEHİTLER İÇİN VE BEREKET DUALARI YAPILDI
