MUDANYA MÜFTÜSÜ ÖZLER'İN MUHARREM AYI MESAJI
BURSA’NIN DUVARLARI SANATLA HAYAT BULUYOR
15.06.2026 - Pazartesi 10:52

Bursa Büyükşehir Belediyesi, yaz aylarının gelmesiyle birlikte şehir estetiğini güçlendirmeye yönelik sanatsal çalışmalarına hız verdi.
Park ve Bahçeler Dairesi Başkanl
ığı Kent Estetiği Şube Müdürlüğü bünyesinde görev yapan ressamlar ve boya ekibi, şehre estetik bir kimlik kazandırmak için kolları sıvadı. Yoğun bir şekilde çalışan ekipler, son bir haftada şehrin üç farklı noktasında hayranlık uyandıran dönüşümlere imza attı.

Çalışmalar kapsamında Hocaalizade Mahallesi’nde bulunan BURBAK duvarları, Bursa’da iz bırakan usta sanatçıların portreleriyle vefa niteliğinde bir sanat alanına dönüştürüldü. Gemlik Sahil Projesi kapsamındaki trafo da bölgenin ruhunu yansıtan tematik ve sanatsal figürlerle renklendirilerek estetik bir görünüme kavuşturuldu. Atatepe Sosyal Tesisleri’nde yer alan trafo ve çevre duvarları da doğayla uyumlu resim uygulamalarıyla yenilenerek daha estetik bir görünüme büründü.



MUDANYA’YADA YAĞIŞ SEBEBİYLE KAYGANLAŞAN YOLDA KAZALAR MEYDANA GELDİ
BAŞKAN VEKİLİ ŞAHİN BİBA: “BÜTÜN OTOBÜSLERİ ELEKTRİKLİYE ÇEVİRECEĞİZ”
BAŞKAN VEKİLİ ŞAHİN BİBA SÖZÜNÜ TUTTU: GEÇİT KÖPRÜSÜ TRAFİĞE AÇILDI
BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR “POYRAZIN KIZLARI” GALİBİYET SERİSİNİ SÜRDÜRÜYOR
BAŞKAN VEKİLİ BİBA AHİLERİ AĞIRLADI, YILIN AHİSİ NURETTİN TUL OLDU
MUDANYA’YA SAĞLIKTA DEV HAMLE: 5 YENİ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ GELİYOR
ULUSLAR ARASI SANATÇI DALMAZGİL, ESERLERİYLE TUNUSTA ESERLERİNİ ÖLÜMSÜZLEŞTİRDİ
MUDANYA'DA MOTOSİKLET KAZASINDA YARALANAN SÜRÜCÜ HAYATA TUTUNAMADI
MUDANYA’NIN KURTULUŞUNUN 104. YILI KUTLANDI
TARIM A.Ş. MUDANYA’DA MİDYE ÇİFTLİĞİ KURULUYOR
