GELECEĞİN BİLİM İNSANLARI PROJELERİNİ TANITTI
ÖĞRENCİLERDEN MUDANYA SAHİLLERİNDE TEMİZLİK OPERASYONU
17.05.2025 - Cumartesi 10:37

Mudanya Hatice İsmail Hakkı Kayan Ortaokulu öğrencileri, Erasmus+ projesi kapsamında Güzelyalı sahilinde düzenlediği temizlik etkinliğinde öğretmenleriyle birlikte çöpleri toplayarak çevre bilinci oluşturdu.

Mudanya Hatice İsmail Hakkı Kayan Ortaokulu öğrencileri, çevre duyarlılığı adına anlamlı bir etkinliğe imza attı.
Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Erasmus+ konsorsiyumu kapsamında Okul Eğitimi İşbaşı projesinin yaygınlaştırma faaliyetleri çerçevesinde, 7/C sınıfı öğrencileri, İngilizce öğretmeni Senem Akarsu ile birlikte Güzelyalı sahilinde temizlik çalışması yaptı.
Sahil boyunca biriken çöpleri toplayan öğrenciler, plastik atıklardan şişelere, kağıt ve diğer çöplere kadar sahili temizleyerek, çevre kirliliğine dikkat çekti.Etkinlik, bölge halkının da ilgisini çekerken, vatandaşlar da öğrencilerin duyarlı davranışını takdirle karşıladı.
Okul yönetimi, Erasmus+ projesi kapsamındaki etkinliğin çevre bilincini artırmayı ve öğrencilerin sosyal sorumluluk farkındalığını güçlendirmeyi amaçladığını belirtti.




TÜRKİYE GENÇLİK FİLARMONİ ORKESTRASI BURSALIMÜZİKSEVERLERLE BULUŞTU
MUDANYA'DA OTOMOBİLLE MOTOSİKLET ÇARPIŞTI 1 YARALI
BURSA’DA HANEDAN TÜRBELERİNDEKİ PUŞİDELER YENİLENİYOR
2. MUDANYA CAZ FESTİVALİ BAŞLIYOR
İLÇE GENELİNDE YOLLAR YENİLENİYOR
ALİ YILDIZ: "MARMARABİRLİK'TE YENİ DÖNEMİN ODAĞINDA ORTAKLARIMIZ VAR"
ÇAYÖNÜ MAHALLESİNDE ÇIKAN ANIZ YANGINI BÜYÜMEDEN SÖNDÜRÜLDÜ
KAYGAN YOLDA ZİNCİRLEME KAZADA 3 KİŞİ YARALANDI
ŞİŞME BOTUYLA DENİZ AÇILAN GENÇ PANİKLEYİNCE SÜRÜKLENMEYE BAŞLADI
MUDANYA YÖRÜKALİ KÖYÜNDE ŞEHİTLER İÇİN VE BEREKET DUALARI YAPILDI
