BAŞKAN DALGIÇ: MUDANYA’DA TOPRAK ALTINDA BİR ŞEHİR YATIYOR
MUDANYALI BİSİKLETÇİ GÖKHAN UZUNTAŞ’TAN ÇİFTE ZAFER
02.07.2025 - Çarşamba 10:29

Mudanya Belediyesi sporcusu Gökhan Uzuntaş, Kapadokya Bisiklet Festivali’nde 51 km’lik MTB parkurunda birincilik kazanırken, 2025 Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası’nda iki kategoride Türkiye Şampiyonu oldu.
Mudanya Belediyesi sporcusu Gökhan Uzuntaş, bisiklet sporunda üst üste başarılara imza attı.
Kısa bir süre önce Kapadokya Bisiklet Festivali’nde 51 kilometrelik zorlu MTB parkurunu 2 saat 27 dakika 38 saniyede tamamlayan Uzuntaş, erkekler kategorisinde birincilik kürsüsüne çıkarak Mudanya’nın adını uluslararası arenada zirveye taşımıştı.
Isparta’da 25-29 Haziran tarihlerinde düzenlenen 2025 Yol Bisikleti Türkiye Şampiyonası’nda iki kategoride Türkiye Şampiyonu olan Uzuntaş, Mudanya’yı bir kez daha gururlandırdı.
Mudanya Belediyesi, sporcusunun hem Kapadokya’daki uluslararası başarısını, hem de Türkiye Şampiyonası’ndaki çifte zaferini kutlayarak, katıldığı her yarışta Mudanya’yı başarıyla temsil eden Gökhan Uzuntaş’ı tebrik etti.


MUDANYA’YADA YAĞIŞ SEBEBİYLE KAYGANLAŞAN YOLDA KAZALAR MEYDANA GELDİ
BAŞKAN VEKİLİ ŞAHİN BİBA: “BÜTÜN OTOBÜSLERİ ELEKTRİKLİYE ÇEVİRECEĞİZ”
BAŞKAN VEKİLİ ŞAHİN BİBA SÖZÜNÜ TUTTU: GEÇİT KÖPRÜSÜ TRAFİĞE AÇILDI
BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR “POYRAZIN KIZLARI” GALİBİYET SERİSİNİ SÜRDÜRÜYOR
BAŞKAN VEKİLİ BİBA AHİLERİ AĞIRLADI, YILIN AHİSİ NURETTİN TUL OLDU
MUDANYA’YA SAĞLIKTA DEV HAMLE: 5 YENİ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ GELİYOR
ULUSLAR ARASI SANATÇI DALMAZGİL, ESERLERİYLE TUNUSTA ESERLERİNİ ÖLÜMSÜZLEŞTİRDİ
MUDANYA'DA MOTOSİKLET KAZASINDA YARALANAN SÜRÜCÜ HAYATA TUTUNAMADI
MUDANYA’NIN KURTULUŞUNUN 104. YILI KUTLANDI
TARIM A.Ş. MUDANYA’DA MİDYE ÇİFTLİĞİ KURULUYOR
